مونسان در بخش خبری شبکه تلویزیونی «پرس تی‌وی» تأکید کرد
استقبال ایران از سرمایه‌گذاران خارجی در حوزه گردشگری گردشگری

استقبال ایران از سرمایه‌گذاران خارجی در حوزه گردشگری

  بزرگنمايي:

فصل اقتصاد - معاون رئیس‌جمهوری و رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری شامگاه دوشنبه 11 دی، در بخش خبری ساعت 22:30 شبکه «پرس تی‌وی» حضور یافت.

به گزارش فصل اقتصاد به نقل از سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری، علی اصغر مونسان در این بخش خبری، ضمن تبریک میلاد حضرت مسیح (ع) و آغاز سال نوی میلادی در پاسخ به این سؤال که با توجه به افزایش آمار گردشگران به 6میلیون در سال، چه اقداماتی برای رسیدن به این عدد در سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری انجام شده و پیش‌بینی شما برای سال 2018 چقدر است، گفت: «دولت دوازدهم توسعه گردشگری را جزو برنامه‌های اصلی خود قرار داده است، مأموریت ما این است که تا سال 2026 میزان گردشگران ورودی به کشور را به عدد 20میلیون برسانیم و در سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری برای رسیدن به این هدف برنامه‌های مختلفی تدارک دیده شده است.»
او افزود: «کشور ایران دارای فرهنگ غنی و آثار تاریخی بسیار زیادی است، در کنار موزه‌هایی که می‌توان آن‌ها را جزو غنی‌ترین موزه‌های جهان نامید با آثاری که غنای آن به چندین‌هزار سال قبل برمی‌گردد. همچنین طبیعت بسیار منحصر‌به‌فرد و جاذبه‌های مرتبط با آن نظیر دریا، کویر و جنگل‌های بی‌نظیر در شمال و غرب کشور جزو جاذبه‌های خوب طبیعی است که در کشور داریم.»
رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری ادامه داد: «طبیعت ایران به صورتی است که یک گردشگر می‌تواند شاهد حضور همزمان چهار فصل در کشور باشد، یک گردشگر با سفر به ایران می‌تواند هم بهار، هم تابستان، هم پاییز و هم زمستان را تجربه کند. این نشان می‌دهد که این کشور به‌لحاظ ذاتی جاذبه‌های بسیار خوبی دارد که هم گردشگران بین‌المللی را جذب می‌کند و هم هوطنان ما از سراسر کشور از آن بهره‌مند می‌شود.»
او تأکید کرد: «کشورهایی در همسایگی ما با جغرافیا و تاریخی محدود‌تر توانسته‌اند گردشگران بسیار زیادی جذب کنند، پس کشوری نظیر کشور ما با این‌همه جاذبه باید بتواند به هدف جذب 20میلیون گردشگر تا سال 2026 دست پیدا کند.»
معاون رئیس‌جمهوری بیان کرد: «یکی دیگر از جاذبه‌های کشور در حوزه صنایع‌دستی نهفته است، بیش از 300 رشته صنایع‌دستی در ایران تولید می‌شود و هنرمندان زیادی در این حوزه مشغول به فعالیت و خلق اثر هستند. صنایع‌دستی یکی از عواملی است که می‌تواند باعث جذب گردشگر شود و گردشگران خارجی از صنایع‌دستی و کشور بهره ببرند.»
او با اشاره به ثبت جهانی شهر تاریخی یزد در فهرست یونسکو گفت: «کشور ما دارای روستاهای مختلفی است که هر کدام از این روستا‌ها با جاذبه‌های گردشگری و صنایع‌دستی متفاوت می‌توانند گردشگران بسیاری را جذب کنند. ما همچنین سایت‌های تاریخی منحصربه‌فردی مانند تخت‌جمشید و... در کشور داریم که به ثبت جهانی رسیده است. هم‌اکنون نیز در حال تلاش برای ثبت آثار طبیعی کشور در فهرست یونسکو هستیم. تمام این جاذبه‌ها، ظرفیت‌های بسیار زیادی را برای رسیدن به اهداف مدنظر ایجاد کرده‌اند.»
او با اشاره به رویداد «تبریز2018» گفت: «تبریز در سال 2018 به‌عنوان پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی انتخاب شده است و در این سال میزبان برنامه‌های متنوعی خواهد بود، از تمام مردم دعوت می‌کنم که حتما در سال 2018 به تبریز سفر کنند. تبریز شهری تاریخی با جاذبه‌های طبیعی و تاریخی فراوان و صنایع‌دستی و موسیقی مخصوص به خود است. سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری در سال 2018 برنامه‌های زیادی برای هرچه بهتر شدن این رویداد درنظر گرفته است.»
مونسان درباره چالش‌های پیش روی سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری برای جذب 20میلیون گردشگر تا سال 2026 گفت: «بزرگ‌ترین چالش مربوط به زیرساخت‌های گردشگری است، ما احتیاج داریم هم هتل‌های بیشتری راه‌اندازی کنیم و هم استانداردهای هتل‌های موجود را افزایش دهیم. یکی از راه‌حل‌هایی که برای فائق آمدن بر این مشکل اندیشیدیم، ایجاد و توسعه اقامتگاه‌های بوم‌گردی بود. این اقامتگاه‌ها بسیار مورد استقبال گردشگران خارجی واقع شده است. ما توانستیم در روستا‌ها و سایت‌های طبیعی خانه‌های موجود در‌‌ همان روستا‌ها را به مکان‌هایی برای اقامت گردشگران تبدیل کنیم، این جاذبه جدیدی بود که خلق کردیم. ما مشکل کمبود هتل و زیرساخت‌های گردشگری را تا حدی از این راه مرتفع کردیم که بسیار مورد استقبال گردشگران خارجی قرار گرفت، به نحوی که حتی در جاهایی که هتل وجود دارد، گردشگران خارجی ترجیح می‌دهند که در اقامتگاه‌های بوم‌گردی سکونت داشته باشند و از غذا‌ها و فرهنگ بومی آن‌جا و روابط دوستانه حاکم بر آنجا بهره ببرد.»
او افزود: «سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری همچنین آن دسته از خانه‌های تاریخی، کاروانسرا‌ها و... را که در اختیار داشت به بخش خصوصی واگذار کرد، بخش خصوصی نیز این مکان‌ها را به اقامتگاه‌های منحصربه‌فردی تبدیل کرده است و شمار زیادی از گردشگران، این اقامتگاه‌ها و مجتمع‌های پذیرایی را بر اقامت در هتل‌ها ترجیح می‌دهد.»
رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری تصریح کرد: «یکی دیگر از چالش‌های پیش روی حوزه گردشگری حمل‌ونقل است. دولت برای حل این مسئله همکاری زیادی انجام داده و هواپیماهای جدید به ناوگان هوایی ما اضافه شده است، همچنین توانستیم از طریق همکاری با وزارت راه و شهرسازی گردشگری ریلی را ایجاد کنیم و هم اکنون مقدمات آن شروع شده است. البته ما در کشور گردشگری ریلی داریم اما باید توسعه پیدا کند.»
او افزود: «خود راه‌آهن در ایران یک موضوع گردشگری است که دارای قدمت زیادی است. ما به‌دنبال ثبت راه‌آهن و سیستم ریلی ایران در فهرست جهانی یونسکو هستیم. علاوه بر جاذبه‌های تاریخی و طبیعی، خود سیستم ریلی کشور نیز می‌توان برای گردشگری که از گردشگری ریلی استفاده می‌کند جذاب باشد.»
معاون رئیس‌جمهوری بیان کرد: «ما در کشور در بعضی بخش‌ها نواقصی داریم اما می‌توانیم چالش‌ها را به فرصت تبدیل کنیم.»
اوافزود: «خوشبختانه بسیاری از گردشگرانی که وارد کشور می‌شوند گردشگر فرهنگی هستند که می‌توانیم با برنامه‌های خلاقانه آن‌ها را جذب کنیم زیرا این ظرفیت‌های فرهنگی ما را از سایر کشورهای منطقه متمایز می‌کند.»
او در انتها تأکید کرد: «دولت ایران توسعه گردشگری را به‌عنوان یکی از مأموریت‌های اصلی خود انتخاب کرده است، در نتیجه از تمام سرمایه‌گذاران خارجی دعوت می‌کنم که در بخش گردشگری ایران وارد شوند و سرمایه‌گذاری کنند و مطمئن باشند که هم دولت ایران از آن‌ها استقبال می‌کند و هم سرمایه‌گذاری آن سودده خواهد بود.»


ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

محمودزاده: تولید مسیری برای مهار تورم/ افزایش نرخ بیکاری در کشور از رشد تورم هم مهلک تر است

دیدار های جداگانه رئیس کل دیوان محاسبات با نماینده ولی فقیه، استاندار و مدیران دستگاه های اجرایی استان فارس/ دستغیب: برقراری انضباط مالی یکی از راه های مهار تورم است/ تدوین دستورالعمل رای نظارت دقیق بر عملکرد شرکت ها

لاجوردی: دولتمردان اقتصادی برای مهار تورم پیوند ریال با دلار را بشکنند/ ارزش‌گذاری‌ها با دلار متوقف شود

سرمایه‌گذاری 200 میلیارد تومانی بیمه مرکزی در پلاسمای خون

روند رو به کاهش رشد نقدینگی+جدول

روند قیمت نفت افزایشی شد

چهار جلد خاطرات به خط ناصرالدین شاه در کاخ گلستان به نمایش درآمد

رشد توزیع زمانی و‌ مکانی سفرهای نوروزی نسبت به سال گذشته

حقوق ورودی تلفن همراه بالای 600 دلاری حد اقل 15 درصد شد

حضور 10 میلیون مودی در سامانه سازمان امور مالیاتی

احتمال سیلابی شدن رودخانه‌های تهران طی امروز و فردا

از راه‌اندازی لیست انتظار در مسیرهای پرتقاضا تا افزایش قیمت بلیت اتوبوس

اعلام آخرین وضعیت کرونا در کشور/ افزایش آمار جان باختگان کرونایی

ارائه خدمت نوروزی به بیش از 4 میلیون مسافر

هشدار هلال احمر به کوهنوردان/ از صعود به ارتفاعات و حضور در کنار رودخانه‌ها خودداری کنید

شرایط دریافت وام ازدواج در سال 1402

حمایت مدعی‌العموم از کاسبان خسارت دیده خیابان بهار / شهرداری موانع تردد خیابان بهار حدفاصل سمیه تا طالقانی را رفع کند

یک سالگی امکان مشاهده رایگان و نامحدود عمق مظنه

فعالان اقتصادی به آینده امیدوار شدند/ رشد سرمایه گذاری دربخش مولد

دولت از نیروهای خوش‌فکر و جوان در تیم اقتصادی استفاده کند

جزئیات مصوبات شورای عالی اشتغال/ اختصاص 100 هزار میلیارد تومان تسهیلات برای اشتغال در سال جاری

توسعه مالچ‌های غیرنفتی با کمک شرکت‌های دانش‌بنیان برای مقابله با بیابان‌زایی

کمک‌های امداد و نجات به مردم گرفتار در سیل/ ادامه امدادرسانی در جیرفت و رودبارجنوب

تولید دست مصنوعی در مرکز توانبخشی هلال احمر/تحویل300 آمبولانس تا اواخر اردیبهشت‌ماه

آماده‌باش 400 آتش‌نشان در 175 نقطه از تهران برای خدمت‌رسانی به شهروندان

© - www.fasleqtesad.ir . All Rights Reserved.