بزرگنمايي:
فصل
اقتصاد - این روزها، لیمو های تازه را به صورت حلقه ای، خشک می کنند و به
فروش می رسانند که طرز تهیه های متفاوتی دارد. لیمو، از خانواده مرکبات می
باشد و به دلیل اینکه دارای اسید سیتریک می باشد، مزه ترشی دارد و از آن در
آشپزی، بسیار استفاده می شود. اما لیمو تازه، ماندگاری زیادی ندارد و ممکن
است پس از مدت کوتاهی طعم آن به تلخی بزند.
بنابراین،
روش هایی وجود دارد که باعث می شود در تمام فصول، در خانه ها از آن وجود
داشته باشد و بدون اینکه تلخ شود از آن استفاده کرد. یکی از آن روش ها، در
آوردن آبلیمو می باشد. به این صورت که لیمو های تازه را بعد از شستن، توسط
دستگاهی مخصوص، آبگیری می کنند و داخل بطری های آب معدنی یا نوشابه، در جای
تاریک نگهداری می کنند.
روش
دیگر، خشک کردن لیمو می باشد. لیمو های خشک شده، مدت زمان زیادی بدون این
که تلخ شود، ماندگاری دارد. شما با این روش ها، می توانید در تمام فصل های
سال، لیمو داشته باشید و از آن در غذاهایتان استفاده کنید، مجموعه آراد برندینگ شما را به خواندن ادامه مقاله دعوت میکند.
طرز تهیه لیمو حلقه ای
امروزه،
خشک کردن لیمو به صورت حلقه ای را به آسانی داخل خانه ها انجام می دهند و
طرز تهیه های متفاوتی دارد. اما شما می توانید به راحتی از سوپر مارکت ها
یا فروشگاه های اینترنتی آن را تهیه کنید.
بعضی ها، لیمو را به صورت درسته، پودری یا به صورت لیمو حلقه ای خشک
میکنند و در غذاهایی مانند: آبگوشت، قورمه سبزی و قیمه استفاده می کنند.
اما لیمو حلقه ای، بیشتر در شربت ها و دمنوش ها به کار می رود و طعم بی
نظیری به آن ها می بخشد و شما می توانید با انجام مراحل زیر، خودتان در
خانه، لیمو خشکتهیه کنید.
ابتدا،
لیمو ها را شسته و هسته های آن را خارج کنید و به صورت حلقه ای برش های
نازک بزنید. سپس، آن ها را با فاصله از هم، داخل یک سینی بزرگ بچینید و
اجازه دهید برای چن روز زیر نور آفتاب خشک شوند.
شما این کار را می توانید داخل فر هم انجام دهید، تنها با این تفاوت که زمان خشک شدن داخل فر، کم تر است.
لیمو عمانی خوب
برای
تشخیص لیمو عمانی خوب چند نکته است که باید در نظر گرفت، اول آنکه رنگ آن
روشن بوده و کدر نباید باشد، دوم آن که هر چه درشت تر باشد با کیفیت تر می
باشد، سوم آنکه هر چه ترش تر باشد بهتر است، چهارم آنکه پوست آن صاف و بدون
چروک باشد.
همچنین
در نظر داشته باشید که لیمو عمانی با کیفیت در بسته بندی های مناسب و سالم
انجام شده و دارای مشخصاتی از قبیل برند تولید کننده، سری ساخت، تاریخ
تولید و انقضا و همچنین مشخصات کارخانه ی تولید کننده می باشد.
یکی
از چاشنی ها و طعم دهنده های غذا لیمو عمانی خوب است که قیمت آن به صورت
فله یا عمده ای متفاوت بوده و در بازار این محصول در دسترس می باشد.
عمده
مصرف این محصول استفاده در قرمه سبزی و قیمه می باشد که به صورت پودر شده و
درسته در بازار موجود می باشد و همچنین سرشار از خواص و ویتامین های ضروری
بدن می باشد.
در ادامه به خواص آن به صورت تیتر وار اشاره می کنیم.
این
محصول در هضم غذا کمک بسیار زیادی می کند، یک سم زدای کاملا گیاهی برای
بدن می باشد، برای بیماران قلبی یک معجزه کننده است، تقویت کننده دندان ها و
استخوان ها می باشد، افزایش دهنده ی انرژی بدن بوده و مناسب ورزشکاران است.
همچنین این میوه منبع املاح معدنی چون کلسیم، فسفر، آهن، منیزیم، اسید های آمینه و فولات می باشد.
جالب است که بدانید این میوه سرشار از ویتامین C و D بوده که در درمان سرماخوردگی و نیز تقویت عضلات بسیار موثر می باشد.
امروزه محصول لیمو عمانی عمده و فله در بازار موجود است و در صورتی که مصرف زیادی از این محصول دارید می توانید نسبت به خرید لیمو عمانیاقدام نمایید.
اما
مسئله ی مهم خرید از مراکزی است که این محصول را به صورت سالم و بهداشتی
تهیه و به فروش می رسانند که در صورت خرید از مراکز نا معتبر محصولی بی
کیفیت عایدتان می شود.