تولید 348 میلیارد کیلووات ساعت برق در واحدهای نیروگاهی حرارتی نفت و انرژی

تولید 348 میلیارد کیلووات ساعت برق در واحدهای نیروگاهی حرارتی

  بزرگنمايي:

فصل اقتصاد - مدیرعامل برق حرارتی گفت: امسال 348 میلیارد کیلووات ساعت معادل 95 درصد برق کشور در واحدهای نیروگاهی حرارتی تولید شد که یک رکورد بود.

عبدالرسول پیشاهنگ مدیرعامل شرکت برق حرارتی با بیان اینکه 132 نیروگاه و 600 واحد نیروگاهی کشور تحت نظارت این شرکت هستند، اظهار کرد: همه نیروگاه‌های دولتی و خصوصی کشور تحت نظارت و مدیریت و پایش شرکت برق حرارتی هستند.
وی افزود: 13 هزار نفر در کشور در صنعت تولید برق و نیروگاهی فعالند.
مدیرعامل برق حرارتی یادآور شد: واحد نیروگاهی GE آمریکایی یزد 3 ساعت در آتش سوخت و کشور سازنده اعلام کرد این واحد نیروگاهی امکان بازسازی ندارد اما کارشناسان ما در طول 6 ماه آن را بازسازی کرده و وارد مدار برق کشور کردند.
پیشاهنگ افزود: کارشناسان ایرانی، نیروگاه‌های برق کشورهای همسایه که ساخت شرکت‌های آلستوم فرانسه، GE آمریکا و زیمنس آلمان هستند را بازسازی کرده و به مدار تولید باز گردانده‌اند.
مدیرعامل شرکت برق حرارتی با بیان اینکه هر سال در شرکت برق حرارتی پیک کار ما از مهرماه شروع شده و تا خرداد سال آینده ادامه دارد، افزود: طی این یک سال دولت سیزدهم هزار و 51 مگاوات در دست راه اندازی داشته‌ایم و 5 هزار و 357 مگاوات برق جدید راه اندازی شد که در 10 سال اخیر بی سابقه بود و رکورد محسوب می‌شود.
وی ادامه داد: امسال 348 میلیارد کیلووات ساعت معادل 95 درصد برق کشور در واحدهای نیروگاهی حرارتی تولید شد که یک رکورد بود.
پیشاهنگی با بیان اینکه در نیروگاههای برق حرارتی به راندمان 39.2 درصد رسیدیم که عدد قابل قبولی در سطح جهانی است، یادآور شد: تابستان امسال را با آمادگی 98 درصدی نیروگاههای حرارتی را سپری کردیم این در حالی است که رکورد جهانی این شاخص 95 درصد است. همچنین 93 هزار و 641 مگاوات ظرفیت نیروگاهی از مهر 1400 تا تیر 1401 تعمیرات نیروگاهی داشتیم. واحدهایی در این مدت وارد مدار شدند که دو سال از مدار خارج بودند.
وی آخرین رتبه جهانی ایران در تولید برق حرارتی تا سال 2020 را هشتم دنیا دانست و گفت: در آن سال ما 287 میلیون کیلووات ساعت تولید برق این رتبه را کسب کردیم در حالی که در حال حاضر 60 میلیون کیلووات ساعت دیگر به تولید برق کشور افزوده‌ایم و قطعاً رتبه جهانی ما بهبود یافته است.
مدیرعامل شرکت برق حرارتی 32 درصد برق تولیدی کشور را دولتی و 68 درصد آن را خصوصی عنوان کرد و اظهار داشت: از هم اکنون مشخص است که تمام واحدهای نیروگاهی ما چه زمانی از مدار خارج و چه زمانی پس از تعمیرات نیروگاهی به مدار بر می‌گردند. در زمستان عمدتاً از واحدهای سیکل ترکیبی استفاده می‌کنیم چون محدودیت گاز داریم
وی با تاکید بر اینکه تا پایان مرداد امسال 95 درصد برق کشور در نیروگاههای حرارتی تولید شده ادامه داد: برای سال آینده برنامه‌ریزی کرده‌ایم تا معادل 107 هزار مگاوات تعمیرات نیروگاهی به اتمام برسد.
پیشاهنگی با تاکید بر اینکه تأمین سوخت نیروگاه‌ها با وزارت نفت است تصریح کرد: در جلسات با شرکت پخش، هماهنگی‌ها برای تأمین سوخت انجام شده است.
وی گفت: ماه‌های دی و بهمن هر سال میزان سوخت هر ماه نیروگاههای حرارتی برای یک سال به وزارت نفت اعلام می‌شود که چه میزان گاز یا سوخت مایع اعم از گازوئیل و مازوت نیاز داریم.
مدیرعامل شرکت برق حرارتی گفت: ما در تابستان امسال روزانه 300 میلیون لیتر سوخت مصرف کردیم که شامل گاز و سوخت مایع می‌شود. مخازن گازوئیل ذخیره شده برای زمستان امسال 3.5 میلیارد لیتر و مازوت 3 میلیارد لیتر است.
وی تاکید کرد: 3 هزار مگاوات نیروگاه فرسوده داریم که باید طی یک فرایند 3 تا 4 ساله تعمیر شده و به مدار اضافه شود. اما اولویت نخست ما در نیروگاههای حرارتی اضافه کردن سیکل ترکیبی به نیروگاههای گازی است. امسال هزار مگاوات تولید برق نیروگاه‌ها را بدون مصرف سوخت اضافه ارتقا دادیم. 2 هزار و 657 مگاوات برق نیز طی سالهای آینده وارد مدار می‌شود که از محل تولید برق از بخار است.
پیشاهنگی با بیان اینکه برای اولین بار در حال احداث نیروگاه زغال سنگ سوز در طبس از سوی مپنا هستیم گفت: بدهی برق حرارتی به نیروگاههای خصوصی 4 هزار میلیارد تومان است که به دستور وزیر نیرو تا پایان سال باید تسویه شود.
این مقام مسئول در وزارت نیرو یادآور شد: در 4 سال دولت سیزدهم 35 هزار مگاوات به تولید برق کشور افزایش خواهد یافت که شامل 15 هزار مگاوات برق حرارتی، 10 هزار مگاوات نیروگاه اختصاصی صنایع بزرگ و 10 هزار مگاوات از محل انرژی‌های تجدیدپذیر خواهد بود.
وی درباره استفاده از مازوت در زمستان در نیروگاههای حرارتی خاطرنشان کرد: سوخت دوم نیروگاههای گازی ما شامل مازوت و گازوئیل است که در نیروگاههای بخار در زمستان هنگام کمبود گاز از مازوت و در نیروگاههای سیکل ترکیبی از گازوئیل به جای گاز استفاده می‌شود.


ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

محمودزاده: تولید مسیری برای مهار تورم/ افزایش نرخ بیکاری در کشور از رشد تورم هم مهلک تر است

دیدار های جداگانه رئیس کل دیوان محاسبات با نماینده ولی فقیه، استاندار و مدیران دستگاه های اجرایی استان فارس/ دستغیب: برقراری انضباط مالی یکی از راه های مهار تورم است/ تدوین دستورالعمل رای نظارت دقیق بر عملکرد شرکت ها

لاجوردی: دولتمردان اقتصادی برای مهار تورم پیوند ریال با دلار را بشکنند/ ارزش‌گذاری‌ها با دلار متوقف شود

سرمایه‌گذاری 200 میلیارد تومانی بیمه مرکزی در پلاسمای خون

روند رو به کاهش رشد نقدینگی+جدول

روند قیمت نفت افزایشی شد

چهار جلد خاطرات به خط ناصرالدین شاه در کاخ گلستان به نمایش درآمد

رشد توزیع زمانی و‌ مکانی سفرهای نوروزی نسبت به سال گذشته

حقوق ورودی تلفن همراه بالای 600 دلاری حد اقل 15 درصد شد

حضور 10 میلیون مودی در سامانه سازمان امور مالیاتی

احتمال سیلابی شدن رودخانه‌های تهران طی امروز و فردا

از راه‌اندازی لیست انتظار در مسیرهای پرتقاضا تا افزایش قیمت بلیت اتوبوس

اعلام آخرین وضعیت کرونا در کشور/ افزایش آمار جان باختگان کرونایی

ارائه خدمت نوروزی به بیش از 4 میلیون مسافر

هشدار هلال احمر به کوهنوردان/ از صعود به ارتفاعات و حضور در کنار رودخانه‌ها خودداری کنید

شرایط دریافت وام ازدواج در سال 1402

حمایت مدعی‌العموم از کاسبان خسارت دیده خیابان بهار / شهرداری موانع تردد خیابان بهار حدفاصل سمیه تا طالقانی را رفع کند

یک سالگی امکان مشاهده رایگان و نامحدود عمق مظنه

فعالان اقتصادی به آینده امیدوار شدند/ رشد سرمایه گذاری دربخش مولد

دولت از نیروهای خوش‌فکر و جوان در تیم اقتصادی استفاده کند

جزئیات مصوبات شورای عالی اشتغال/ اختصاص 100 هزار میلیارد تومان تسهیلات برای اشتغال در سال جاری

توسعه مالچ‌های غیرنفتی با کمک شرکت‌های دانش‌بنیان برای مقابله با بیابان‌زایی

کمک‌های امداد و نجات به مردم گرفتار در سیل/ ادامه امدادرسانی در جیرفت و رودبارجنوب

تولید دست مصنوعی در مرکز توانبخشی هلال احمر/تحویل300 آمبولانس تا اواخر اردیبهشت‌ماه

آماده‌باش 400 آتش‌نشان در 175 نقطه از تهران برای خدمت‌رسانی به شهروندان

© - www.fasleqtesad.ir . All Rights Reserved.