راه‌حل مسکو برای مشکل «کشورهای دوست» در حمل‌ونقل نفت خود اقتصاد سیاسی

راه‌حل مسکو برای مشکل «کشورهای دوست» در حمل‌ونقل نفت خود

  بزرگنمايي:

فصل اقتصاد - وزیر انرژی روسیه با توجه به تحریم‌های بیمه‌ای کشورهای غربی گفت: روسیه می‌تواند شرکت خودش را برای تامین خدمات بیمه‌ای برای کشتی‌هایی که نفت آن را حمل می‌کنند، تاسیس کند.

به گزارش فصل اقتصاد به نقل از خبرگزاری تاس، نیکولای شولگینوف، وزیر انرژی روسیه گف: روسیه می‌تواند یک شرکت برای تامین خدمات بیمه‌ای کشتی‌هایی که نفت آن کشور را حمل می‌کنند، تاسیس کند.
شولگینوف در حاشیه هفتمین مجمع اقتصادی شرق توضیح داد: «ما در حال بررسی احتمالات مختلف نظیر استفاده از تعدادی از شرکت‌های داخلی بیمه برای کشورهای دوست هستیم.»
وی افزود:تاسیس یک شرکت بیمه جدید در روسیه نیز گزینه دیگر است، اما این امر مستلزم به رسمیت شناختن متقابل کشورهای دیگر است.
فایننشال تایمز هفته گذشته گزارش داد، اتحادیه اروپا و انگلیس توافق کردند، یک ممنوعیت هماهنگ برای تامین بیمه کشتی‌های روسی وضع کنند، اما لندن، محل استقرار شرکت بزرگ بیمه جهانی لویدز است، تصمیم گرفت این اقدام را به تعویق بیندازد.
در حال حاضر، انگلیس بیمه نفتکش های حامل نفت روسیه را برای این کشور ممنوع کرده است، اما این اقدام از سال 2023 اجرا خواهد شد.
وزرای دارایی 7 کشور صنعتی روز جمعه توافق کردند تا به منظور کاهش درآمدهای نفتی مسکو بر سر جنگ اوکراین و جلوگیری افزایش بیشتر قیمت نفت، سقف قیمتی برای نفت روسیه اعمال کنند، اما روسیه متعهد شده که فروش نفت خود را به کشورهایی که این سقف را اعمال کنند، نفروشد.
بر این اساس، خدمات حمل و نقل دریایی کشورهای غربی از جمله بیمه و تامین مالی در صورتی برای محموله‌‌های نفت خام روسیه مجاز است که با سقف قیمت تعیین شده یا کمتر از آن خریداری شود.
کرملین اعلام کرده است که فروش نفت به کشورهای اجرا کننده سقف قیمتی را متوقف خواهد کرد و این امر بازار نفت را بی ثبات خواهد کرد.
نیکولای شولگینوف، وزیر انرژی روسیه امروز در بخش دیگری از مجمع اقتصادی شرق در ولادی وستوک به خبرنگاران گفته بود، روسیه به اعمال سقف قیمتی بر نفت روسیه با ارسال نفت بیشتر به آسیا پاسخ خواهد داد.
وی افزود: «هرگونه اقدامی برای اعمال سقف قیمتی منجر به کسری در بازارهای خود (کشورهای آغازگر این سیاست) و افزایش نوسان قیمت خواهد شد.»
در عین حال، سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه، اعلام کرد هند با کشورهای غربی در تحریم نفت و گاز روسیه همراه نخواهد شد.
وی طی سخنرانی در موسسه روابط بین‌الملل مسکو گفت، هند نمی‌خواهد که به تحریم‌ها علیه روسیه بپیوندد. آنها به وضوح نشان دادند که منافع خود را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ دنبال خواهند کرد.
هند، سومین مصرف کننده نفت در جهان و اخیرا واردات نفتش از روسیه ده برابر شده است.
به نوشته خبرگزاری بلومبرگ، از آنجاییکه روس‌ها برای فروش نفت خود تخفیف خوبی در نظر گرفته‌ ‌اند، دهلی نو واردات نفت از این کشور را به میزان قابل توجهی افزایش داده و تا 10 برابر بالا برده است.
درحالی که کشورهای غربی تلاش می کنند تا با تحریم‌های مختلف به مسکو به علت درگیری با اوکراین فشار وارد کنند، روسیه راه هایی برای دور زدن این تحریم ها اجرایی می‌کند.
یکی از راه های مسکو، امضای توافق های برای انجام پرداخت های به پول های ملی است. در همین راستا، شرکت «گازپروم» روسیه امروز اعلام کرد، این شرکت توافق نامه‌‌ای امضا کرده است که به موجب آن، پرداخت بهای گاز صادراتی روسیه به چین به جای دلار با یوآن و روبل صورت می‌گیرد.
بانک VTB روسیه اعلام کرد، نخستین بانک روسی است که بدون استفاده از سامانه سوئیفت ، انتقال پول به یوآن چین را راه‌‌‌اندازی کرده است.
انتهای پیام/


ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

توقف 8 ماهه تامین مالی مسکن تهران توسط بانک‌ها

الزام عرضه کامل ارز صادرات فولاد و مس ظرف 80 روز در نیما

عکس‌های جدید کاوشگر اروپایی-ژاپنی از سیاره عطارد

«پرنده سیاه» به تاکسی آینده تبدیل می‌شود

ساخت بزرگ‌ترین شبیه‌سازی تکامل جهان با دومین ابررایانه سریع دنیا

این نام‌ها «چت‌جی‌پی‌تی» را از کار می‌اندازد!

سرمایه‌گذاری 200 میلیارد دلاری برای توسعه 8 درصدی ریزتراشه‌ها در کشور/شرط تولید اقتصادی در صنعت میکروالکترونیک

متا به انرژی هسته‌ای روی می‌آورد

طرح دولت برای فیلترینگ در شورای سران مطرح شد

«اوپن‌ای‌آی» هوش مصنوعی نظامی می‌سازد

GPS آسمانی ساخته می‌شود

تقویت 12 مهارت قرن بیست‌ویکم کودکان با روش نوآورانه محققان کشور

«سامان-1» با سیمرغ در مدار آرام گرفت

جزئیات رکوردزنی وزن محموله‌های قابل پرتاب در تزریق سامان-1 به مدار ژئو

مدیرعامل جدید سایپا منصوب شد

دخالت رانتی برای انتقال ارز پتروشیمی به بانک خصوصی پرحاشیه

تردد روان در محورهای شریانی کشور

چرا اجرای مولدسازی اموال دولتی با تاخیر پیش می رود؟

حباب سکه به 6 میلیون و 700 هزار تومان رسید

آغاز نشست وزارتی کشورهای صادرکننده گاز از امروز در تهران

با مازاد گواهی اسقاط خودرو مواجه‌ایم/ پیشنهادها برای رفع چالش در دست بررسی است

تمرکز توسعه نیروگاه های حرارتی ایران بر محور تکنولوژی کلاس F

قیمت جهانی نفت امروز 16 آذر؛ برنت 72 دلار و 7 سنت شد

وزارت صمت خواستار بازگشت کمیته تخصیص ارز به سازمان توسعه تجارت شد

اسقاط 237 هزار خودرو‌ فرسوده از ابتدای سال تا آبان

© - www.fasleqtesad.ir . All Rights Reserved.