رئیس هیئت مدیره کانون صنایع آرد کشور بیان کرد: مردم از کیفیت نان های سنتی راضی نیستند گفتگو

رئیس هیئت مدیره کانون صنایع آرد کشور بیان کرد:                        مردم از کیفیت نان های سنتی راضی نیستند

  بزرگنمايي:

فصل اقتصاد - رئیس هیئت مدیره کانون صنایع آرد کشور با اشاره به کیفیت نان های سنتی گفت: به نظر می رسد مردم خیلی از کیفیت نان های سنتی راضی نیستند. کیفیت یک امر هزینه بر است و نمی توان فارغ از هزینه ها به کیفیت رسید.
برنامه "صبح و گفتگو" رادیو گفت و گو با موضوع کیفیت نان های سنتی و با حضور دکتر حسین یزد جردی رئیس هیئت مدیره کانون صنایع آرد کشور و مهندس حسین زراعت کار رئیس اتحادیه نان های سنتی به روی آنتن رفت.
دکتر حسین یزد جردی با اشاره به کیفیت نان های سنتی گفت: به نظر می رسد مردم خیلی از کیفیت نان های سنتی راضی نیستند و البته دلایل آن متعدد است. کیفیت یک امر هزینه بر است و نمی توان فارغ از هزینه ها به کیفیت رسید بخصوص برای نانی که در سطح ملی و برای 80 میلیون نفر تولید می شود.
وی ادامه داد: حدود صد سال است که سیاست برای نان سرکوب قیمت است. دولت سالانه 12 میلیارد تومان پول یارانه نان می دهد تا قیمت نان پایین بماند اما حقیقت آن است که این پول صرف سوء مدیریت دولتی در زمینه عرضه گندم، آرد و نان می شود.
وی با انتقاد از پرداخت یارانه دولت برای نان اظهار داشت: تفاوت قیمت بین المللی گندم با قیمت داخلی حدود دو برابر است. البته قطعا باید به کشاورز تسهیلات پرداخت کنیم اما نباید این تسهیلات را روی قیمت گندم پرداخت کرد بلکه می توان به خود کشاورز پرداخت کرد زیرا همه جای دنیا از کشاورز حمایت می کنند اما نه اینکه برای یک محصول یارانه پرداخت کنیم.
رئیس هیئت مدیره کانون صنایع آرد کشور در پاسخ به این موضوع که عدم پرداخت یارانه برای نان باعث آسیب زدن به اقشار آسیب پذیر می شود، گفت: باید به اقشار آسیب پذیر یارانه داد و در عین حال یارانه نان را برداشت و از کشاورز حمایت کرد تا قیمت نان واقعی باشد. با این کار مردم از خوردن نان لذت می برند.
در ادامه مهندس حسین زراعت کار در رابطه با کیفیت نان گفت: این کیفیت به چند عامل بستگی دارد؛ از کاشت گندم تا برداشت تا کارخانه و تولید و همچنین مصرف کننده یک زنجیره را تشکیل می دهند که در کنار هم کیفیت نان را تعیین می کنند.
وی اشاره کرد: چند سالی است که از گندم های تولید داخل استفاده می کنیم. 35 درصد از گندم های کشور درجه یک، 35 درجه دو و 30 درصد نیز درجه سه است. بخشی از گندم های درجه یک مصرف ماکارانی و نشاسته است. گندم های باقیمانده باید اختلاط مناسب شوند که این اتفاق نمی افتد و بخشی از گندم های درجه سه باید به مصارف دیگر برسد که متاسفانه در نان از آنها استفاده می کنند.
رئیس اتحادیه نان های سنتی با بیان اینکه در حال حاضر همه بخش های تولید کننده نان و همچنین مصرف کننده معترض هستند، اظهار داشت: متاسفانه مدیریت صحیحی بر روند گندم وجود ندارد؛ دولت همه گندم ها را با درجات کیفیت مختلف، با یک قیمت می خرد و به همین دلیل رقابتی بین تولید کنندگان وجود ندارد.


ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

ادوات حفاظتی شبکه انتقال برق کشور به فیبر نوری مجهز می شود

تشکیل شورای گفت‌وگوی بخش تعاون در استان تهران

بزوس 14 میلیون سهام آمازون را فروخت

شیکاگو از شرکت‌های بزرگ نفتی شکایت کرد

سود 250 میلیارد دلاری غول‌های نفتی غربی از جنگ اوکراین

قیمت نفت رو به افزایش گذاشت

سالانه 6 میلیون بشکه در روز تولید جهانی نفت از بین می‌رود

افزایش 20 تا 40 درصدی کارت‌های سوخت جایگاه‌ها در ایام نوروز

کسب در آمد ارزی برای ایرانی ها

خلف وعده سازمان بوستان‌های شهرداری تهران برای توزیع نهال رایگان در منازل!

چین کار دست اقتصاد کره جنوبی داد

خوش‌بینی از اقتصاد ژاپن رخت بربست

عقب نشینی بانک‌های اماراتی از تعامل با روسیه از ترس تحریم‌ها

قیمت جهانی طلا امروز 1402/12/02

بزرگ‌ترین شرکت تولیدکننده نفت ایران با دانش‌بنیان‌ها 2 تفاهم‌نامه امضا کرد

شرکت ملی نفت باید تجاری اداره شود/ برای پاسخگویی، لازم است تا اختیارات کافی داشته باشیم

جهش اقتصادی بدون جهش در صنایع نفت و گاز ممکن نیست/ دولت سیزدهم منتظر برجام نماند

تولید روزانه 4.5 میلیون بشکه نفت خام و میعانات ایران در ماه نخست 2024

محدودیت‌های حقوقی مانع تحقق رشد اقتصادی در صنعت نفت است

لزوم حمایت حقوقی مؤثر دولت از مدیران شرکت‌های نفتی

اختصاصی تسنیم/ رشد اقتصادی پاییز 5.1 درصد شد؛ نفت و گاز در صدر

بلیت پروازهای ایران ایر یک ریال بیشتر از مصوب نیست

استفاده از فیلترشکن ممنوع شد؟

موفقیت کانادا در کاهش تورم

سقوط قیمت دلار جهانی

© - www.fasleqtesad.ir . All Rights Reserved.