بزرگنمايي:
فصل اقتصاد - بر اساس ماده 7 آییننامه اجرایی تبصره 14 قانون بودجه سال 96 کل کشور که به تصویب کمیسیون اقتصاد هیئت دولت رسیده، سهمی برای حمایت از تولید و اشتغال به بخش گردشگری اختصاص داده شده است.
به گزارش فصل اقتصاد به نقل از سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری، بر اساس این آییننامه، به سازمان برنامهوبودجه کشور اجازه داده میشود تا سقف 8هزارمیلیارد ریال بابت حمایت از تولید، اشتغال با اولویت جوانان و فارغالتحصیلان دانشگاهی، مسکن، حملونقل عمومی، صادرات غیرنفتی و طرحهای بهینهسازی و ارتقای بهرهوری مصرف انرژی، تقویت منابع صندوق کارآفرینی امید و برای تولید واکسن فلج اطفال تزریقی و تولید فرآوردههای زیستی (بیولوژیک) انسان و برای توسعه مراکز فوریتهای اجتماعی در 140 شهر بالای 50هزار نفر جمعیت بر اساس جدول اعلامشده و با رعایت موارد ذکرشده اختصاص دهد.
بر اساس ردیف 8 جدول توزیع اعتبارات بخشی از این اعتبار برای توسعه گردشگری نیز اختصاص پیدا میکند. در این ردیف آمده است: «یارانه سود تسهیلات برای سرمایهگذاری و سرمایه در گردش واحدهای کوچک، متوسط صنعتی، معدنی خدمات فنی و مهندسی، کشاورزی و گردشگری» اختصاص مییابد.
اعتبارات جدول توزیع اعتبارات بند شش جدول ذیل بند «الف» تبصره 14 قانون بودجه 96، متناسب با تحقق درآمدها ازسوی سازمان برنامه و بودجه کشور به دستگاههای اجرایی مربوط ابلاغ و در چارچوب موافقتنامه متبادله با دستگاههای اجرایی، به مصرف خواهد رسید. در صورت عدم جذب اعتبار در هر یک از ردیفهای جدول یاد شده، اعتبارات اشاره شده ازسوی سازمان برنامه و بودجه کشور قابل جابهجایی است.
موارد یادشده به تصویب کارگروه ملی خواهد رسید و برای اجرا به کارگروههای استانی ابلاغ خواهد شد. کارگروههای استانی در چارچوب سیاستهای مورد نظر، واحدهای مشمول را به بانکهای عامل معرفی و حمایت لازم را بهعمل خواهند آورد.
توزیع استانی این یارانه براساس کارگروه ملی پس از تأیید سازمان برنامه و بودجه کشور صورت میگیرد و متناسب با ضرورت، اصلاح و بازتوزیع میشود. منابع پیشبینیشده در این بند نیز برای حمایت از صادرات غیرنفتی در چارچوب مفاد بسته حمایت از توسعه صادرات غیرنفتی مصوب 4 خرداد 95 ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی است.