سلاطین جاده‌ها را چه شرکت‌هایی می‌سازند؟ خودرو

سلاطین جاده‌ها را چه شرکت‌هایی می‌سازند؟

  بزرگنمايي:

فصل اقتصاد - برترین ها - ترجمه از محمد کاملان: قسمت بزرگی از صنعت حمل‌ونقل دنیا را کامیون و تریلی‌ها می‌چرخانند. سلاطین جاده‌ها در گرما و سرما، سینه‌کش جاده را در پیش‌ می‌گیرند تا کالاهای مورد نیاز مردم سالم و سلامت به دست‌ آن‌ها برسد. افزایش تجارت باعث شده است تا کامیون‌ و تریلی‌های بزرگ و 18 چرخ پیشرفت چشمگیری داشته باشند، از طرف دیگر فشار مجامع طرفدار محیط زیست نیز باعث شده تا شرکت‌های سازنده کامیون و تریلی در دنیا میلیون‌ها دلار بودجه برای بهینه‌سازی مصرف سوخت موتور این خودروهای پرمصرف خرج کنند.
تمامی این موارد دست‌به‌دست هم داده‌اند تا صنعت ساخت کامیون و تریلی شاهد اقتدار برند‌های قدیمی و نام‌های جدیدی باشد که این صنعت را به پیش‌میبرند. به همین‌ منظور خالی از لطف نیست اگر در ادامه به 10 شرکت بزرگ سازنده کامیون و تریلی در دنیا نگاهی داشته باشیم.
10. اسکانیا
سلاطین جاده‌ها را چه شرکت‌هایی می‌سازند؟ نگاهی به بزرگ‌ترین شرکت‌های سازنده کامیون در دنیا (کاملان)
تعداد 81،350 دستگاه کامیون و تریلی در سال 2016 به فروش رسانده است. امکان ندارد جایی صحبت از خودروهای سنگین به میان بیاید و اشاره‌ای به اسکانیا نشود. اسکانیا که یکی دیگر از زیرمجموعه‌های برند فولکس‌واگن AG است در سوئیس مستقر است و قطعات تریلی‌های اسکانیا در سوئیس، فرانسه، هلند، هندوستان، آرژانتین، برزیل، لهستان و روسیه تولید می‌شود.
خط تولید کامیون‌های اسکانیا در 10 کشور مختلف در اروپا و آفریقا واقع شده است. اسکانیا اخیراً نسل جدیدی از کامیون‌ها را معرفی کرده که در آن‌ها شاهد حضور موتورهای جدید V6 هستیم. این موتورها مصرف سوخت بهینه‌ای به میزان 7 تا 10 درصد دارند.
9. مان
سلاطین جاده‌ها را چه شرکت‌هایی می‌سازند؟ نگاهی به بزرگ‌ترین شرکت‌های سازنده کامیون در دنیا
تعداد 83،200 دستگاه کامیون و تریلی در سال 2016 به فروش رسانده است. برند مان (MAN) نیز یکی دیگر از زیرمجموعه‌های فولکس‌واگن AG به‌حساب می‌آید. این برند به ساخت اتوبوس، کامیون و موتور ماشین‌های سنگین مشغول است. به تازگی واحد تولید کامیون و اتوبوس مان با گروه لجستیک DB Schenker برای ایجاد شبکه‌ای از کامیون‌ها با هدف استفاده بیشتر از ظرفیت جاده‌ها وارد همکاری شده است.
8. شرکت PACCAR Inc
سلاطین جاده‌ها را چه شرکت‌هایی می‌سازند؟ نگاهی به بزرگ‌ترین شرکت‌های سازنده کامیون در دنیا
تعداد 104،900 دستگاه کامیون و تریلی در سال 2016 به فروش رسانده است. این شرکت اقماری، کامیون‌های مختلفی را با برند‌های Peterbilt، Kenworth و داف (DAF)، تولید می‌کند. این امر باعث شده است تا PACCAR Inc چیزی حدود 28.5 درصد از بازار کامیون‌های کلاس 8 آمریکا را در اختیار بگیرد. سهم PACCAR Inc در بازار اروپا نیز کم نیست و کامیون‌های نیمه‌سنگین فروخته شده از جانب این شرکت چیزی حدود 16.2 درصد از بازار اروپا را شامل می‌شود.
7. ایوکو
سلاطین جاده‌ها را چه شرکت‌هایی می‌سازند؟ نگاهی به بزرگ‌ترین شرکت‌های سازنده کامیون در دنیا
تعداد134،300 دستگاه کامیون و تریلی در سال 2016 به فروش رسانده است. ایوکو نیز نام آشنایی برای علاقه‌مندان به کامیون و تریلی در ایران است. این برند که زیرمجموعه‌ای از برند هلندی CNH Industrial NV به حساب می‌آید و در سال جاری میلادی توانسته است 140،200 دستگاه خودرو را روانه بازار کند. جالب اینجاست که از این آمار حدود 4 هزار دستگاه خودرو برای مصارف نظامی و استفاده در سرویس‌های آتش‌نشانی ساخته شده‌اند. 9،300 دستگاه از خودروهای ساخته شده توسط این برند در سال جاری میلادی اتوبوس بوده‌اند. بیشترین بازار برند ایوکو در اروپا است و بنا به گزارش‌های منتشر شده این برند 11.3 درصد از بازار کامیون‌های سنگین اروپا را در اختیار دارد.
6. هینو (Hino)
سلاطین جاده‌ها را چه شرکت‌هایی می‌سازند؟
تعداد 171،800 دستگاه کامیون و تریلی در سال 2016 به فروش رسانده است. همان‌گونه که از اسم این برند پیداست با یک برند ژاپنی تولید کننده کامیون و اتوبوس طرف هستیم. هینو توانسته است چیزی معادل 37.7 درصد از بازار اتوبوس و کامیون‌های سنگین ژاپن را در اختیار داشته باشد. البته هینو در بازارهای جهانی فروش خوبی را تجربه نمی‌کند و در سال میلادی 2016 توانسته است تنها چیزی حدود 2.1 درصد از سهم فروش کامیون و خودروهای سنگین دنیا را از آن خود کند.
5. گروه خودروسازی ولوو
سلاطین جاده‌ها را چه شرکت‌هایی می‌سازند؟ نگاهی به بزرگ‌ترین شرکت‌های سازنده کامیون در دنیا
تعداد 190،424 دستگاه کامیون و تریلی در سال 2016 به فروش رسانده است. گروه خودروسازی ولوو، کامیون‌های سنگینی با برندهای ولوو، UD، رنو، ماک (Mack)، Eicher و Dongfeng راهی بازار می‌کند. طیف گسترده خودروهای سنگینی که ولوو روانه بازار کرده است باعث شده تا برند‌های زیر مجموعه گروه خودروسازی ولوو در سال 2016 در اروپا بازار خوبی را تجربه کنند. البته این سکه روی دیگری نیز دارد و بازار ولوو در کشورهای آمریکای شمالی و برزیل روبه رکود گذاشته است.
4. شرکت Navistar International Corp
سلاطین جاده‌ها را چه شرکت‌هایی می‌سازند؟
تعداد 313،600 دستگاه کامیون و تریلی در سال 2016 به فروش رسانده است. این شرکت بزرگ نیز خودروهای تجاری و کامیون‌های نظامی زیادی را با برند‌های مختلف با موتورهای دیزل اختصاصی روانه بازار کرده است. از طرف دیگر شاهد عرضه اتوبوس‌هایی با برند IC نیز از جانب این شرکت هستیم. آمریکا و کانادا به عنوان بازارهای اصلی این شرکت به حساب می‌آیند.
3. شرکت Dongfeng
سلاطین جاده‌ها را چه شرکت‌هایی می‌سازند؟
تعداد 369،100 دستگاه کامیون و تریلی در سال 2016 به فروش رسانده است. همان‌گونه که از نام این شرکت پیداست با یک برند چینی آمریکایی طرف هستیم که به عنوان یکی از بزرگترین تولید کننده‌های کامیون‌ به حساب می‌آید. این برند حدود 11 درصد از سهم بازار را در اختیار دارد و این آمار از افزایش 7 درصدی سهم این برند نسبت به سال‌های گذشته حکایت دارد.
2. شرکت Tata Motors Limited
سلاطین جاده‌ها را چه شرکت‌هایی می‌سازند؟
تعداد 388،396 دستگاه کامیون و تریلی در سال 2016 به فروش رسانده است. به احتمال زیاد حتی نام این شرکت به گوش شما نخورده اما جالب است بدانید Tata Motors Limited به عنوان یکی از بزرگترین شرکت‌های خودروسازی در تمام دنیا به‌حساب می‌آید. جالب‌تر اینکه برندهای معتبری مانند جگوار، لندروور و خودروهای کره‌ای دوو به عنوان برندهای زیر مجموعه این شرکت به حساب می‌آیند. این شرکت علاقه زیادی به فروش محصولات هر برند در بازارهای محلی همان کشور دارد.
1. گروه دایملر
سلاطین جاده‌ها را چه شرکت‌هایی می‌سازند؟ نگاهی به بزرگ‌ترین شرکت‌های سازنده کامیون در دنیا
تعداد 415،108 دستگاه کامیون و تریلی در سال 2016 به فروش رسانده است. گروه دایملر (Daimler) نیز یکی دیگر از شرکت‌های بزرگ خودروسازی در دنیا است که به احتمال زیاد اسم آن به گوش شما نخورده، اما برندهای زیرمجموعه این گروه بسیار معتبر هستند. در این زمینه می‌توان به اسامی بزرگی مانند مرسدس‌بنز، وسترن استار، فرایت‌لاینِر، میتسوبیشی فوزو و BharatBenz اشاره کرد. این روزها گروه خودروسازی دایملر کاروکاسبی خوبی را تجربه نمی‌کند و بنا به گزارش‌های مالی که در سال 2016 منتشر شده است فروش این شرکت به میزان 17 درصد در بازارهای آمریکا، ترکیه، آمریکای لاتین و کشورهای قاره آمریکای شمالی افت داشته است.
در این قسمت به پایان فهرست بزرگترین شرکت‌های سازنده کامیون در دنیا رسیدیم، پیشنهاد می‌کنیم اگر شما هم از طرفداران دوآتشه کامیون‌های سنگین و تریلی‌ها هستید و شرکتی در ذهن شماست که ما به آن اشاره نکردیم، نام آن را در قسمت نظرات با ما و سایر کاربران به اشتراک بگذارید.


ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

محمودزاده: تولید مسیری برای مهار تورم/ افزایش نرخ بیکاری در کشور از رشد تورم هم مهلک تر است

دیدار های جداگانه رئیس کل دیوان محاسبات با نماینده ولی فقیه، استاندار و مدیران دستگاه های اجرایی استان فارس/ دستغیب: برقراری انضباط مالی یکی از راه های مهار تورم است/ تدوین دستورالعمل رای نظارت دقیق بر عملکرد شرکت ها

لاجوردی: دولتمردان اقتصادی برای مهار تورم پیوند ریال با دلار را بشکنند/ ارزش‌گذاری‌ها با دلار متوقف شود

سرمایه‌گذاری 200 میلیارد تومانی بیمه مرکزی در پلاسمای خون

روند رو به کاهش رشد نقدینگی+جدول

روند قیمت نفت افزایشی شد

چهار جلد خاطرات به خط ناصرالدین شاه در کاخ گلستان به نمایش درآمد

رشد توزیع زمانی و‌ مکانی سفرهای نوروزی نسبت به سال گذشته

حقوق ورودی تلفن همراه بالای 600 دلاری حد اقل 15 درصد شد

حضور 10 میلیون مودی در سامانه سازمان امور مالیاتی

احتمال سیلابی شدن رودخانه‌های تهران طی امروز و فردا

از راه‌اندازی لیست انتظار در مسیرهای پرتقاضا تا افزایش قیمت بلیت اتوبوس

اعلام آخرین وضعیت کرونا در کشور/ افزایش آمار جان باختگان کرونایی

ارائه خدمت نوروزی به بیش از 4 میلیون مسافر

هشدار هلال احمر به کوهنوردان/ از صعود به ارتفاعات و حضور در کنار رودخانه‌ها خودداری کنید

شرایط دریافت وام ازدواج در سال 1402

حمایت مدعی‌العموم از کاسبان خسارت دیده خیابان بهار / شهرداری موانع تردد خیابان بهار حدفاصل سمیه تا طالقانی را رفع کند

یک سالگی امکان مشاهده رایگان و نامحدود عمق مظنه

فعالان اقتصادی به آینده امیدوار شدند/ رشد سرمایه گذاری دربخش مولد

دولت از نیروهای خوش‌فکر و جوان در تیم اقتصادی استفاده کند

جزئیات مصوبات شورای عالی اشتغال/ اختصاص 100 هزار میلیارد تومان تسهیلات برای اشتغال در سال جاری

توسعه مالچ‌های غیرنفتی با کمک شرکت‌های دانش‌بنیان برای مقابله با بیابان‌زایی

کمک‌های امداد و نجات به مردم گرفتار در سیل/ ادامه امدادرسانی در جیرفت و رودبارجنوب

تولید دست مصنوعی در مرکز توانبخشی هلال احمر/تحویل300 آمبولانس تا اواخر اردیبهشت‌ماه

آماده‌باش 400 آتش‌نشان در 175 نقطه از تهران برای خدمت‌رسانی به شهروندان

© - www.fasleqtesad.ir . All Rights Reserved.