آمار جدید ارز پرداختی به واردات/ کالای اساسی چقدر ارز گرفت؟ تولید و تجارت

آمار جدید ارز پرداختی به واردات/ کالای اساسی چقدر ارز گرفت؟

  بزرگنمايي:

فصل اقتصاد - بانک مرکزی از اول فروردین ماه تا 7 آذر ماه امسال 46میلیارد و 841میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تأمین کرده است.

به گزارش فصل اقتصاد، آمار جدید بانک مرکزی از تأمین ارز واردات از ابتدای سال تا کنون نشان می‌دهد: در این مدت برای کالاهای اساسی و دارو 9 میلیارد و 838 میلیون دلار، برای کالاهای تجاری و بازرگانی مبلغ 25 میلیارد و 749 میلیون دلار، برای خدمات 981 میلیون دلار و برای واردات مقابل صادرات 10 میلیارد و 273 میلیون دلار تأمین ارز صورت گرفته است.
//////

فصل اقتصاد

بر اساس این گزارش، بانک مرکزی برای واردات کالاهای اساسی و کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی 7 میلیارد و 784 میلیون دلار و برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی 2 میلیارد و 054 میلیون دلار ارز تأمین کرده است. شایان ذکر است بانک مرکزی در مجموع 9 میلیارد و 838 میلیون دلار برای کالاهای اساسی و کشاورزی و دارو و تجهیزات پزشکی را با نرخ 28500 تومان و با هدف حمایت از مصرف‌کنندگان و دسترسی اقشار جامعه به کالاهای ضروری با قیمت ارز انتر تأمین کرده است.
//////

فصل اقتصاد

////" alt="فصل اقتصاد" width="100%" />

این گزارش حاکی از آن است که در این بازه زمانی برای کالاهای تجاری و بازرگانی مبلغ 25 میلیارد و 749 میلیون دلار و برای واردات مقابل صادرات مبلغ 10 میلیارد و 273 میلیون دلار و در مجموع 46 میلیارد و 841 میلیون دلار تأمین ارز صنایع صورت گرفته است.
//////

فصل اقتصاد

////" alt="فصل اقتصاد" width="100%" />

////" alt="فصل اقتصاد" width="100%" />

این گزارش حاکی از آن است تأمین ارز نیمایی برای «صنایع حمل‌ونقل و خودرو» معادل چهار میلیارد و 061 میلیون دلار، «ماشین‌آلات و تجهیزات تولید» معادل دو میلیارد و 488 میلیون دلار، «صنایع معدنی» یک میلیارد و 975 میلیون دلار، «صنایع شیمیایی و پلیمری» دو میلیارد و 886 میلیون دلار، «صنایع و تجهیزات برق و الکترونیک» معادل سه میلیارد و 346 میلیون دلار، «منسوجات و پوشاک» معادل یک میلیارد و 332 میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه‌های صنایع همچنین به‌ترتیب دو میلیارد و 423 میلیون دلار، یک میلیارد و 865 میلیون دلار، دو میلیارد و 011 میلیون دلار، 843 میلیون دلار، 325 میلیون دلار، 66 میلیون دلار ارز توافقی یا واردات مقابل صادرات تا پایان روز 7 آذر ماه سال جاری دریافت کرده‌اند.
همچنین تا تاریخ 7 آذر ماه، سایر صنایع 9 میلیارد و 661 میلیون دلار ارز نیمایی و دو میلیارد و 740 میلیون دلار ارز توافقی یا واردات مقابل صادرات دریافت کرده‌اند.
گفتنی است؛ در روز چهارشنبه 7 آذر ماه 1403 در تالار اسکناس ارز مرکز مبادله ایران، دلار با نرخ 53 هزار و 204 تومان، یورو با نرخ 55 هزار و 758 تومان و درهم با نرخ 14 هزار و 487 تومان مورد مبادله قرار گرفت، هم‌چنین تالار حواله ارز، شاهد مبادله دلار با نرخ 51 هزار و 755 تومان، مبادله یورو با نرخ 54 هزار و 239 تومان و مبادله درهم با نرخ 14 هزار و 092 تومان بود.
//////

فصل اقتصاد

////" alt="فصل اقتصاد" width="100%" />

////" alt="فصل اقتصاد" width="100%" />

////" alt="فصل اقتصاد" width="100%" />

انتهای پیام/+


ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

ترافیک سنگین در جاده چالوس

سامانه دفاتر تجاری الکترونیکی وارد فاز آزمایشی شد

قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز 1404/02/02

رکورد ارزش معاملات بورس دومین بار متوالی در 1404 شکست

مسافر گرامی؛ آیا از حقوق خود در پرواز باخبری؟

رشد خودرویی‌ها در منفی بازار سرمایه

جهش نرخ طلا، افت قیمت نفت و رکود در بازار فلزات صنعتی

طرح فوق‌العاده خاص برای پرسنل شهرداری‌ به زودی در مجلس بررسی می‌شود / پیشنهاد استفاده از دهیاران باتجربه در بخشداری‌ها

اصل مسکن تدریجی واگذاری زمین است/مردم مراقب کلاهبرداری باشند

افزایش ظرفیت فروش مشاغل خانگی در دستور کار

خروج 7 هزار میلیارد تومان منابع از صنعت کارگزاری

کاهش مصرف آب در کشاورزی با انتقال کشت به گلخانه‌ها

مسافران هواپیما از حق و حقوق خود باخبرند؟

صدور کیفرخواست برای 157 مدیر متخلف حوزه پولی و بانکی در سال گذشته

ناکامی بازارهای سهام آسیا در فرار از سقوط

کمبود واکسن پنتاوالان ناشی از عملکرد ضعیف شرکت کی بی سی است/ تا چه زمانی باید سلامت مردم قربانی رانت‌ها و سوءمدیریت‌ها شود؟

نرخ تورم سالانه در پایان فروردین به 33.2 درصد رسید

رویکرد مجلس حمایت قاطع از سرمایه گذاری در بخش نفت و گاز است

صرفه‌جویی بیش از هزار مگاوات برق با تغییر ساعت رسمی

نبود نظارت سیستماتیک بر برنامه‌های اول تا ششم، یکی از دلایل ناکامی توسعه‌ای کشور بوده است/ ضرورت تسریع دولت در تدوین آئین نامه های برنامه هفتم

ناترازی انرژِی پاشنه آشیل حوزه اقتصادی کشور است/ضرورت تشکیل سازمان بهره‌وری انرژی در سطح معاونت رئیس جمهور

حل ناترازی انرژی با نیروگاه‌سازی برطرف نمی‌شود، نیازمند بهینه‌سازی است/ دولت از طرح‌های پیشران به عنوان نقطه قوت قانون برنامه غفلت کرده است/ وزارتخانه‌ها منتظر آیین‌نامه‌های اجرایی برنامه هفتم هستند

خاموشی‌های مکرر صنایع را فلج و کشاورزی را نابود کرده است

ثبت تورم 40درصدی مسکن در فروردین 1404

حذف قیمت‌گذاری کاذب مسکن توسط واسطه‌ها با سامانه خودنویس

© - www.fasleqtesad.ir . All Rights Reserved.