پورمحمدی نشست کمیسیون کشاورزی را تشریح کرد :
تلاش برای تسویه مطالبات گندمکاران/ آیین نامه های برنامه‌ هفتم توسعه درحال تدوین است گفتگو

تلاش برای تسویه مطالبات گندمکاران/ آیین نامه های برنامه‌ هفتم توسعه درحال تدوین است

  بزرگنمايي:

فصل اقتصاد - رئیس سازمان برنامه و بودجه با اشاره به خرید 12 میلیون تن گندم و پرداخت حدود 170 هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران گفت: به دلیل بسته بودن سقف بودجه با نمایندگان گفت‌وگو کرده ایم تا اجازه بگیریم باقی مطالبات گندمکاران را پرداخت کنیم.


به گزارش فصل اقتصاد پورمحمدی رئیس سازمان برنامه و بودجه در تشریح نشست امروز (سه‌شنبه 10 مهرماه) خود با اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی، گفت: نشست بسیار خوبی با اعضای کمیسیون کشاورزی و وزرای جهاد کشاورزی و نیرو برگزار کردیم که موضوعات مطرح شده در آن مربوط به مسائل سال جاری و بخشی نیز به برنامه هفتم توسعه اختصاص داشت.
عضو کابینه دولت دولت سیزدهم با اشاره به اینکه در مدت کوتاهی که از عمر دولت سیزدهم گذشته اقداماتی در زمینه اجرای برنامه هفتم توسعه انجام شده و شخص رئیس جمهور روزانه موضوعات برنامه را پیگیری می‌کند، ادامه داد: این اقدامات شامل تشکیل شورای عالی راهبری برنامه پنجساله، تفکیک وظیفه هر دستگاه و ابلاغ تمامی وظایف توسط رئیس جمهور، ایجاد برنامه زمانبندی برای تکالیف ابلاغی و ایجاد سامانه نظارت و رصد می‌شود.
وی با تاکید بر اینکه براساس برنامه هفتم توسعه حدود 2 هزار حکم باید انجام شود که برای همه دستگاه ها ابلاغ شده و به سرعت آیین نامه برنامه‌ هفتم توسعه درحال تدوین است، عنوان کرد: بخشی از موضوعات برنامه هفتم به امنیت غذایی و حوزه کشاورزی اختصاص دارد، تاکید دولت و مجلس این است که امنیت غذایی برای کشور جزو اولویت‌ها می‌باشد.
پورمحمدی با بیان اینکه گندم یکی از موارد مصداقی امنیت غذایی محسوب می‌شود، گفت: خوشبختانه در سال جاری نزدیک به 12 میلیون تن گندم خریداری شده و حدود 170 هزار میلیارد تومان از مطالبات پرداخت و حدود 40 هزار میلیارد تومان دیگر از مطالبات باقی مانده است.
وی گفت:به دلیل بسته بودن سقف بودجه با نمایندگان گفت‌وگو کرده ایم تا اجازه بگیریم باقی مطالبات گندمکاران را پرداخت کنیم، در نشست امروز گزارش ارائه شد که چه میزان گندم و با چه قیمتی خریداری می‌شود.
پورمحمدی با تاکید بر اینکه یکی از موضوعات مهم، سرشماری در بخش کشاورزی است، هر ده سال یکبار دولت اقدام به سرشماری در بخش کشاورزی می‌کند و تمام اطلاعات مورد نیاز سیاست گذاران، برنامه ریزان و تصمیم گیران در مورد بخش کشاورزی را از سراسر کشور جمع می‌کند، تصریح کرد: این سرشماری از اول آبان ماه انجام می‌شود و اهمیت این موضوع را به نمایندگان توضیح دادم که تمام اقدامات باید مبتنی بر آمار و اطلاعات دقیق باشد. سرشماری بخش کشاورزی به صورت سنتی و مدرن انجام می‌شود و از نمایندگان درخواست شد تا از این اقدام پشتیبانی کنند.
رئیس سازمان برنامه و بودجه رد مجلس شورای اسلامی، گفت: نمایندگان دغدغه‌هایی درخصوص سال آینده داشتند زیرا در آستانه تقدیم به بودجه سال آینده هستیم مطرح شد و امیدواریم این موارد را در لایحه بودجه سال آینده مدنظر قرار دهیم./
پایان پیام


ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

ترافیک سنگین در جاده چالوس

سامانه دفاتر تجاری الکترونیکی وارد فاز آزمایشی شد

قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز 1404/02/02

رکورد ارزش معاملات بورس دومین بار متوالی در 1404 شکست

مسافر گرامی؛ آیا از حقوق خود در پرواز باخبری؟

رشد خودرویی‌ها در منفی بازار سرمایه

جهش نرخ طلا، افت قیمت نفت و رکود در بازار فلزات صنعتی

طرح فوق‌العاده خاص برای پرسنل شهرداری‌ به زودی در مجلس بررسی می‌شود / پیشنهاد استفاده از دهیاران باتجربه در بخشداری‌ها

اصل مسکن تدریجی واگذاری زمین است/مردم مراقب کلاهبرداری باشند

افزایش ظرفیت فروش مشاغل خانگی در دستور کار

خروج 7 هزار میلیارد تومان منابع از صنعت کارگزاری

کاهش مصرف آب در کشاورزی با انتقال کشت به گلخانه‌ها

مسافران هواپیما از حق و حقوق خود باخبرند؟

صدور کیفرخواست برای 157 مدیر متخلف حوزه پولی و بانکی در سال گذشته

ناکامی بازارهای سهام آسیا در فرار از سقوط

کمبود واکسن پنتاوالان ناشی از عملکرد ضعیف شرکت کی بی سی است/ تا چه زمانی باید سلامت مردم قربانی رانت‌ها و سوءمدیریت‌ها شود؟

نرخ تورم سالانه در پایان فروردین به 33.2 درصد رسید

رویکرد مجلس حمایت قاطع از سرمایه گذاری در بخش نفت و گاز است

صرفه‌جویی بیش از هزار مگاوات برق با تغییر ساعت رسمی

نبود نظارت سیستماتیک بر برنامه‌های اول تا ششم، یکی از دلایل ناکامی توسعه‌ای کشور بوده است/ ضرورت تسریع دولت در تدوین آئین نامه های برنامه هفتم

ناترازی انرژِی پاشنه آشیل حوزه اقتصادی کشور است/ضرورت تشکیل سازمان بهره‌وری انرژی در سطح معاونت رئیس جمهور

حل ناترازی انرژی با نیروگاه‌سازی برطرف نمی‌شود، نیازمند بهینه‌سازی است/ دولت از طرح‌های پیشران به عنوان نقطه قوت قانون برنامه غفلت کرده است/ وزارتخانه‌ها منتظر آیین‌نامه‌های اجرایی برنامه هفتم هستند

خاموشی‌های مکرر صنایع را فلج و کشاورزی را نابود کرده است

ثبت تورم 40درصدی مسکن در فروردین 1404

حذف قیمت‌گذاری کاذب مسکن توسط واسطه‌ها با سامانه خودنویس

© - www.fasleqtesad.ir . All Rights Reserved.