خوداتکایی عامل اصلی رفع محرومیت رفاه و خدمات اجتماعی

خوداتکایی عامل اصلی رفع محرومیت

  بزرگنمايي:

فصل اقتصاد - اینکه همه به محرومان یک منطقه کمک کنند اما باز هم آن منطقه محروم باشد یک آسیب است. ممکن نیست کسی فاقد هرگونه توانایی باشد و باید افراد را به خودکفایی و خوداتکایی رساند.

خبرگزاری مهر ، گروه جامعه؛ محبوبه فردوسی گلستان متولد سال 1352 روان درمانگر، روانشناس بالینی و مدیر عامل مؤسسه خیریه «فردای پرامید و پرنشاط» است. او از کودکی سختی‌های بسیاری کشیده است. یکی از این سختی‌ها دوری از پدر و مادر به خاطر علاقه به تحصیل بود. آن‌ها در روستا زندگی می‌کردند و خانم فردوسی برای تحصیل باید به اصفهان می‌رفت.
او پس از فارغ‌التحصیلی در مقطع کارشناسی ازدواج کرد و دوباره تحصیل در رشته روان‌شناسی را آغاز کرد. دو فرزند خانم فردوسی در مدرسه تیزهوشان درس خوانده‌اند و افرادی موفق هستند. همین مسئله زمینه‌ای شد که در سال 1398 با همکاری جمعی از مادرانی که فرزندان‌شان در مدارس تیزهوشان تحصیل می‌کردند برای مؤسسه از فرمانداری مجوز فعالیت دریافت کند.
او همیشه به دنبال توانمند کردن افراد نیازمند بود و برای ایجاد آرامش در جامعه و رفع فقر و مشکلات تلاش می‌کرد. خانم فردوسی از همان ابتدا با دادن بسته‌های ارزاق و کمک‌هایی از این جنس به نیازمندان مخالف بود. به همین دلیل سعی کرد کارهای کوچک و بزرگ را به مردم و جامعه هدف معرفی کرده و اشتغال‌زایی کند.
روال کار این مؤسسه این‌گونه است که به فرد نیازمند یا بیکار پول نقد نمی‌دهند بلکه شغلی برای او می‌یابند. با کمک خانواده و دوستان افراد کارآفرین را پیدا کرده و نیازمندان را به آن‌ها مرتبط می‌کنند.
البته در کنار آن کارهایی مانند تهیه جهیزیه برای دختران دم‌بخت نیازمند، حمایت از دانش‌آموزان بااستعداد و توانمند یا هر دانش‌آموزی که در مدرسه نیاز مالی داشته باشد و معرفی افراد مبتلا به بیماری صعب العلاج به خیرین را نیز انجام می‌دهند.
هدف این مؤسسه کاهش آسیب‌های اجتماعی است. آن‌ها تاکنون کارگاه‌های مختلفی در حوزه خانواده برگزار کرده‌اند که حتی در دوران کرونا لغو نشد و به صورت مجازی در همه محله‌های اصفهان ادامه داشت که خیلی از مردم در آن عضو شده و از این دوره‌ها بهره می‌بردند.
خانم فردوسی دو مسئله را به عنوان آسیب‌های کار خیریه به مسئولان تذکر داده است. اول این که یک منطقه را به عنوان منطقه هدف قرار گیرد و سیل امکانات و پرداختی‌ها به آنجا برود و دیگری هم موازی‌کاری.
اینکه همه به محرومان یک منطقه کمک کنند اما باز هم آن منطقه محروم باشد یک آسیب است. او معتقد است اگر زنی خانه‌دار یا فرد معلولی جزو نیازمندان است در حد توانمندی خود قادر به فعالیت خواهد بود. مثلاً خانمی بود که پیاز سرخ می‌کرد و در همین حوزه به کار گرفته شد. ممکن نیست فرد فاقد هرگونه توانایی باشد. بنابراین اگر می‌خواهیم کمکی انجام دهیم باید افراد را از موقعیت مددجویی به خودکفایی و خوداتکایی برسانیم.


ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

با تصویب هیئت دولت؛ مدیرعامل راه آهن منصوب شد

جلسه شورای قیمت‌گذاری نرخ خرید گندم برگزار شد

قیمت خرید تضمینی گندم در سال زراعی جدید 20500 تومان مصوب شد

چهارمین جشنواره ملی ضرباهنگ چاپ برگزار شد

25 شهریور؛‌ آخرین مهلت‌ استفاده فعالان اقتصادی از بخشودگی جرائم مالیاتی

فشار صندوق بین‌المللی پول به اوکراین برای کاهش ارزش پول خود

افزایش‌های قیمت پست پیشتاز و اضافه شدن وزن حجمی ‌قیمت‌های پستی

دیدار و گفتگوی فلسفی با وزیر جهادکشاورزی

پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری از مرز 94 هزار میلیارد تومان گذشت

افزایش سهمیه کارت سوخت کلاهبرداری است

فروش اقساطی وانت نیسان آغاز شد+جدول

فروش 9.3 تن طلا در 48 حراج/ امروز چقدر طلا فروخته شد؟

48 همت طلب گندمکاران باقی مانده/ توپ در زمین بازرگانی دولتی

بانک مرکزی: 230 هزار نفر وام ازدواج گرفتند

فرصت رو به پایان برای برخورداری از بخشودگی مالیاتی

ایجاد 100 هزار شغل پایدار در سال 1403 توسط موسسه علوی

مهلت بازگشت ارز صادرات دانش بنیان کم شد

میانگین صادرات پتروشیمی ایران 700دلار در تن است

مسکن 25متری ناترازی جدیدی به کشور تحمیل می‌کند

تکالیف دستگاه‌های دولتی برای تحقق توسعه دریامحور ابلاغ شد

تعهد ارزی شرکت های دانش بنیان کاهش یافت

ابلاغ متمم قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان کشور به بیمه ملت

سومین نشست شورای قیمت گذاری محصولات کشاورزی امروز برگزار می‌شود

فصل صید تون‌ماهیان در آب‌های جنوبی کشور آغاز شد

واسپاری اقتصاد به مردم، تنها راه تحقق رشد 8 درصدی برنامه توسعه هفتم

© - www.fasleqtesad.ir . All Rights Reserved.