زنگنه:
شرایط تورمی به نفع بانک هاست/ هیئت عالی بانک مرکزی اختیار لازم برای مقابله با بی انظباطی بانکها را دارد گفتگو

شرایط تورمی به نفع بانک هاست/ هیئت عالی بانک مرکزی اختیار لازم برای مقابله با بی انظباطی بانکها را دارد

  بزرگنمايي:

فصل اقتصاد - عضو کمیسیون برنامه،بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید همه قبول کنیم که متاسفانه نظارتی بر بانک‌های کشور وجود ندارد،گفت:در حال حاضر بانک مرکزی اختیارات قانونی لازم در رابطه با اعمال نظارت بر سیاست‌های پولی بانکها را دارد و می‌تواند نظارت مناسبی در این بخش داشته باشد.


محسن زنگنه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت ، با اشاره به دفاع وزیر اقتصاد و امور دارایی در رابطه با ارائه تسهیلات بانک‌ها به کارمندان خود و همچنین توجه به اصل نظارت بانکی بر مبنای ابلاغ قوانین جدید بانک مرکزی، گفت: باید تاکید کنم که بانک‌ها زیر مجموعه وزارت اقتصاد و امور دارایی هستند،لذا آقای همتی در اظهار نظر خود و پیرو انتشار اخبار در زمینه تسهیلات بانک‌ها به کارمندان خود، قصد داشتند دفاعی از کارمندان بانکی انجام دهند تا این کارمندان خیلی در فضای جامعه دچار مشکل نشوند.
نماینده مردم «تربت حیدریه» در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: با این حال باید همه قبول کنیم که متاسفانه نظارتی بر بانک‌های کشور وجود ندارد و آقای همتی هم بر این مسئله تاکید داشتند و اذعان کردند که ما وقتی می‌خواهیم به بانک‌ها مجوز دهیم، سخت‌گیری کرده ولی پس از آن دیگر با بانک‌ها کاری نداریم.
عضو کمیسیون برنامه،بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با اشاره به تصویب و ابلاغ قانون بانک مرکزی، بیان کرد: این قانون از سال گذشته ابلاغ شد. در حال حاضر بانک مرکزی اختیارات قانونی لازم در رابطه با اعمال نظارت بر سیاست‌های پولی بانکها را دارد و می‌تواند نظارت مناسبی در این بخش داشته باشد.
وی با بیان اینکه پیرو قانون جدید بانکی، ابزارهای نظارتی لازم برای بانک مرکزی تعریف شده است، گفت: این ابزارهای نظارتی به نحوی است که حتی هیئت عالی بانک مرکزی می‌توانند یک بانک را تا مرحله تعطیلی، تعلیق و محدودیت ترازنامه نیز پیش ببرند.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در حال حاضر بانک مرکزی اختیارات لازم برای نظارت بر بانک‌ها را دارد و کاملاً می‌تواند بر رویکردهای بانک‌ها ورود کند.
این نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به مواد 9 و 10 برنامه هفتم توسعه اظهار کرد: این مواد مربوط به عملکرد بانک مرکزی بود و در این بخش احکام نظارتی و بازدارنده خوبی به تصویب رسیده است. انتظار داریم آقای همتی پیرو وعده‌هایی که به مجلس دادند، بتوانند نظارت بر بانک‌ها را بیشتر کنند.
عضو کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با اشاره به مشکلاتی از قبیل نقدینگی و کاهش ارزش پول ملی در کشور ، بیان کرد: به واقع در شکل گیری این مشکلات، مردم شاید یک دهم درصد مقصر باشند، اما مقصر اصلی نظاماتی است که بر آنها نظارتی وجود ندارد و این‌ها به خلق پول و افزایش نقدینگی نیز دامن می‌زنند و متاسفانه دود این تصمیمات به چشم مردم می‌رود.
این نماینده مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: همچنین باید تاکید کنم که بانک‌ها تنها مجموعه‌ای هستند که از تورم نیز سود می‌برند و ضرر نمی‌کنند و تورم برای آنها منافعی هم ایجاد می‌کند. امیدواریم آقای همتی با تجاربی که در بانک مرکزی کسب کردند و آثار ناترازی‌ها و بی‌انضباطی‌ها را شاهد بودند،اتفاقات خوبی را در حوزه نظارتی بانکها رقم بزنند./
پایان پیام


ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

ترافیک سنگین در جاده چالوس

سامانه دفاتر تجاری الکترونیکی وارد فاز آزمایشی شد

قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز 1404/02/02

رکورد ارزش معاملات بورس دومین بار متوالی در 1404 شکست

مسافر گرامی؛ آیا از حقوق خود در پرواز باخبری؟

رشد خودرویی‌ها در منفی بازار سرمایه

جهش نرخ طلا، افت قیمت نفت و رکود در بازار فلزات صنعتی

طرح فوق‌العاده خاص برای پرسنل شهرداری‌ به زودی در مجلس بررسی می‌شود / پیشنهاد استفاده از دهیاران باتجربه در بخشداری‌ها

اصل مسکن تدریجی واگذاری زمین است/مردم مراقب کلاهبرداری باشند

افزایش ظرفیت فروش مشاغل خانگی در دستور کار

خروج 7 هزار میلیارد تومان منابع از صنعت کارگزاری

کاهش مصرف آب در کشاورزی با انتقال کشت به گلخانه‌ها

مسافران هواپیما از حق و حقوق خود باخبرند؟

صدور کیفرخواست برای 157 مدیر متخلف حوزه پولی و بانکی در سال گذشته

ناکامی بازارهای سهام آسیا در فرار از سقوط

کمبود واکسن پنتاوالان ناشی از عملکرد ضعیف شرکت کی بی سی است/ تا چه زمانی باید سلامت مردم قربانی رانت‌ها و سوءمدیریت‌ها شود؟

نرخ تورم سالانه در پایان فروردین به 33.2 درصد رسید

رویکرد مجلس حمایت قاطع از سرمایه گذاری در بخش نفت و گاز است

صرفه‌جویی بیش از هزار مگاوات برق با تغییر ساعت رسمی

نبود نظارت سیستماتیک بر برنامه‌های اول تا ششم، یکی از دلایل ناکامی توسعه‌ای کشور بوده است/ ضرورت تسریع دولت در تدوین آئین نامه های برنامه هفتم

ناترازی انرژِی پاشنه آشیل حوزه اقتصادی کشور است/ضرورت تشکیل سازمان بهره‌وری انرژی در سطح معاونت رئیس جمهور

حل ناترازی انرژی با نیروگاه‌سازی برطرف نمی‌شود، نیازمند بهینه‌سازی است/ دولت از طرح‌های پیشران به عنوان نقطه قوت قانون برنامه غفلت کرده است/ وزارتخانه‌ها منتظر آیین‌نامه‌های اجرایی برنامه هفتم هستند

خاموشی‌های مکرر صنایع را فلج و کشاورزی را نابود کرده است

ثبت تورم 40درصدی مسکن در فروردین 1404

حذف قیمت‌گذاری کاذب مسکن توسط واسطه‌ها با سامانه خودنویس

© - www.fasleqtesad.ir . All Rights Reserved.