بزرگنمايي:
فصل اقتصاد - شرکت انگلیسی "هنلی و شرکا" در گزارشی اعلام کرد که مجموع ثروت قابل سرمایهگذاری توسط کشورهای عضو بریکس در حال حاضر بالغ بر 45 تریلیون دلار است.
به گزارش فصل اقتصاد به نقل از راشاتودی، شرکت انگلیسی "هنلی و شرکا" در گزارشی اعلام کرد که مجموع ثروت قابل سرمایهگذاری توسط کشورهای عضو بریکس در حال حاضر بالغ بر 45 تریلیون دلار است.
گروه بریکس که قبلاً از اقتصادهای نوظهور شامل برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی تشکیل شده بود، پس از پیوستن ایران، عربستان سعودی، اتیوپی، مصر و امارات متحده عربی در ژانویه سال جاری میلادی، دستخوش گسترش زیادی شد.
بر اساس این گزارش، این 10 کشور در حال حاضر دارای 1.6 میلیون نفر با داراییهای قابل سرمایه گذاری هر کدام به مبلغ بیش از یک میلیون دلار هستند که شامل بیش از 4700 نفر با بیش از 100 میلیون دلار و بیش از 500 میلیاردر است. پیشبینی میشود که تعداد میلیونرها در 10 سال آینده 85 درصد افزایش یابد.
روسیه از اعضای بریکس خواست دلار را در تجارت خود کنار بگذارند
بلومبرگ: بریکس در قدرت اقتصادی از گروه 7 جلو زد
این بلوک در حال حاضر 45 درصد از جمعیت جهان و 36 درصد از تولید ناخالص داخلی جهانی را به خود اختصاص میدهد که نسبت به سهم 30 درصدی گروه 7 نشان میدهد که بریکس از آن پیشی گرفته است.
یورگ استفن، مدیر عامل شرکت هنلی و شرکا، در این گزارش گفت: عضویت کشورهای خاورمیانه و شمال آفریقا (در بریکس) فقط یک تجدید نظر سیاسی نیست، بلکه به رسمیت شناختن جایگاه اقتصادی رو به رشد آنها است.
وی افزود: این منطقه که از لحاظ تاریخی به دلیل منابع انرژی آن بسیار مهم است، اکنون نقش اقتصادی متنوع تری را ایفا میکند.
استفن در ادامه تأکید کرد که حضور رو به رشد کشورهای منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا در بریکس، زمینه را برای حضور سرمایهگذاران جهانی فراتر از این منطقه نیز فراهم میکند و "دسترسی به بازارهای به سرعت در حال رشد مصرف کننده، موقعیت جغرافیایی استراتژیک، و محیطهای فرهنگی و تجاری منحصربهفرد را فراهم میکند.
این گزارش همچنین نشان می دهد که چین با 862 هزار و 400 میلیونر در حال حاضر بیشترین تعداد میلیونرها را در این بلوک دارد در حالی که هند با 326 هزار و 400 نفر در رده دون قرار دارد.
پیش بینی میشود که این دو کشور در ده سال آینده بیشترین رشد میلیونرها را به ترتیب 85 و 110 درصد داشته باشند.
انتهای پیام/