از سطل‌های زباله تا فضای مجازی؛ سرنوشت مارهای قاچاق چه می‌شود؟ گردشگری

از سطل‌های زباله تا فضای مجازی؛ سرنوشت مارهای قاچاق چه می‌شود؟

  بزرگنمايي:

فصل اقتصاد - پیدا شدن یک مار در سطل زباله، این گمان را ایجاد کرد که سرنوشت حیوانات قاچاق چه می‌شود؟

به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری فارس، وقتی که می‌روی سطل آشغال را خالی کنید چیز عجیبی داخل سطل خیابان می‌بینید که تکان می‌خورد یک مار، غیر قابل باور است اما یک مار پیتون در سطل زباله وجود دارد!
امکان این اتفاق بسیار کم است اما به لطف شکارچیان که همه گونه حیوانی را قاچاق می‌کنند عجیب نیست دیدن حیوانات عجیب و غریب در جای جای شهرهای مختلف. اینکه بعضی از سلبریتی‌ها مار نگه می‌دارند و عکس خود را ژخش می‌کنند در علاقمندی مردم به نگهداری مار به عنوان حیوان خانگی تاثیرگذار است.
این تقاضا برای حیوان باعث شده که سایت‌ها هم شروع به خرید و فروش مجازی خزندگان کنند.
///

فصل اقتصاد

///

فصل اقتصاد

///" alt="فصل اقتصاد" width="100%" />

مار رها شده زنده‌گیری شد
در 2 روز گذشته در شهر آمل مار پیتونی پیدا شد که در سطل زباله رها شده بود.روح الله اسماعیلی رئیس سازمان آتش نشانی وخدمات امینی شهرداری آمل گفته بود: پس از دریافت گزارش های مردمی، مبنی بر پیدا و مشاهده شدن مار پیتون در یک سطل زباله، در کمترین زمان ممکن تیم امداد و انجات سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری آمل به محل مورد نظر اعزام و پس از زنده گیری مار، آن را به این سازمان منتقل کردند.
///


وی ادامه داد: پس از این، با نامه نگاری به اداره محیط زیست شهرستان آمل مبنی بر زنده گیری این مار پیتون و هماهنگی که توسط اداره حفاظت محیط زیست آمل با اداره حفاظت محیط زیست شهرستان نور انجام داد، مارپیتون رها شده به پارک طبیعت در شهر چمستان منتقل شد.
سرنوشت نامعلوم مارهای قاچاق
رضا کاظمی فعال محیط زیست درباره حضور حیوانات دیده شدن این حیوان نامتعارف به خبرنگار فارس گفت: مار پیدا شده بال پیتون(غیر زهری) است. این مار بومی ایران نیست و حتماً حیوان خانگی فردی بوده که یا فرار کرده یا صاحب آن توانایی نگهداری از آن را نداشته و در سطل زباله آن را رها کرده است.
وی افزود: اکثر این مارها از خارج از کشور به ایران وارد می‌شوند، گرچه در ایران هم افرادی هستند که این گونه را تکثیر می‌کنند. به دلیل غیر قانونی بودن ورود خزندگان به ایران معمولاً به صورت قاچاق به کشور وارد می‌شوند. برای اینکه حمل و نقل راحت باشد و بتوانند تعداد بیشتری بیاورند معمولاً به صورت نابالغ و کوچک آن‌ها را می‌آورند.
این فعال محیط زیست ادامه داد: در حال حاضر این مارها با سن کم و باسایز کوچک به فروش می‌رسند اما بعد از مدتی که قد و وزن آن‌ها بیشتر شد چه بلایی سرشان می‌آید، آیا آن‌ها را به باغ وحش می‌سپارند؟ مراکز حفاظت از حیوانات تا چه حد جا برای نگهداری از این مارها وجود دارد؟ آن‌ها را معدوم‌سازی کنند یا کار به ظاهر خیرخواهانه‌ای به نام رها سازی در طبیعت انجام دهند، درحالی که گونه مهاجم در ایران محسوب می‌شود.
///

فصل اقتصاد

///" alt="فصل اقتصاد" width="100%" />

///" alt="فصل اقتصاد" width="100%" />

حیوانات نامتعارفی که کسی آن‌ها را نمی‌خواهد
کوروس ربیعی رئیس اداره حیات وحش محیط زیست مازندران خطاب به افرادی که انواع جانور در محیط خانه خود نگهداری می‌کنند، ‌گفت :‌ هر فردی مجاز به نگهداری حیوان در منزل نیست و می‌بایست چارچوب‌ها و ضوابط لازم در این خصوص رعایت شود.
وی با اشاره به سابقه رویت پلنگ، میمون و مار در مازندران توضیح داد : با این تفاسیر تصور ما این است افرادی گونه های جانوری خاصی را در محیط خانه خود نگهداری می کنند که این موضوع خارج ضوابط قانونی و چارچوب زیست محیطی است.
ربیعی ادامه داد: مشاهده چنین حیواناتی در نقاط مختلف نشان می‌دهد این حیوانات خانگی هستند که بعد از مدتی از سوی صاحبانشان رها می‌شوند.
پیدا شدن حیوانات عجیب
پیدا شدن مار پیتون در سطل زباله‌ای در آمل موضوع تازه ای در مازندران نیست چراکه صبح یکشنبه چهارم اردیبهشت 1401 مردم قائمشهر با مشاهده یک قلاده پلنگ در خیابان کارگر این شهر روز خود را آغاز کردند. در آن زمان حضور این حیوان وحشی، شهروندان این شهر را متعجب و هراسان کرد.
این دست اتفاقات عجیب غریب به همین جا ختم نشده و پس از آن در مرداد امسال سر و کله یک میمون در باغات منطقه بالاتجن قائمشهر پیدا شد. حیوانی که جزو گونه های جانوری کشور به شمار نمی‌رود.
بال پیتون چیست؟
نام این مار به این خاطر بال پیتون (پیتون توپی) گذاشته شده است که مار در هنگام احساس خطر خود را رول و گرد می‌کند و مانند یک توپ می‌شود و سرش را هم به زیر بدن می‌برد. بال پیتون‌های جوان در هر سال حدود 30 سانتی متر رشد می‌کنند.
در صورت مناسب بودن شرایط زندگی، این مار می‌تواند به مدتی طولانی (حتی تا 50 سال، اما بیشتر آنها 20 تا 30 سال عمر می‌کنند) زندگی کند.
موش، یکی از رایج ترین طعمه هایی است که اکثر خزندگان، و به خصوص مارها به خوردن آن علاقه دارند. با توجه به اندازه و جثه مار خانگی‌، باید موشی با جثه متناسب انتخاب کنید. مارهای پایتون توپی بالغ فقط باید هر دو هفته یک بار غذا بخورند.
باید به این نکته توجه داشته باشید که مارهای جوان باید هر 5 تا 7 روز یک‌ بار موش بخورند. در حالی که مارهای مسن باید طعمه های بزرگتری خورده و هر دو هفته یک‌ بار (یا حتی بیشتر) غذا بخورند.
پایان پیام/


ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

محمودزاده: تولید مسیری برای مهار تورم/ افزایش نرخ بیکاری در کشور از رشد تورم هم مهلک تر است

دیدار های جداگانه رئیس کل دیوان محاسبات با نماینده ولی فقیه، استاندار و مدیران دستگاه های اجرایی استان فارس/ دستغیب: برقراری انضباط مالی یکی از راه های مهار تورم است/ تدوین دستورالعمل رای نظارت دقیق بر عملکرد شرکت ها

لاجوردی: دولتمردان اقتصادی برای مهار تورم پیوند ریال با دلار را بشکنند/ ارزش‌گذاری‌ها با دلار متوقف شود

سرمایه‌گذاری 200 میلیارد تومانی بیمه مرکزی در پلاسمای خون

روند رو به کاهش رشد نقدینگی+جدول

روند قیمت نفت افزایشی شد

چهار جلد خاطرات به خط ناصرالدین شاه در کاخ گلستان به نمایش درآمد

رشد توزیع زمانی و‌ مکانی سفرهای نوروزی نسبت به سال گذشته

حقوق ورودی تلفن همراه بالای 600 دلاری حد اقل 15 درصد شد

حضور 10 میلیون مودی در سامانه سازمان امور مالیاتی

احتمال سیلابی شدن رودخانه‌های تهران طی امروز و فردا

از راه‌اندازی لیست انتظار در مسیرهای پرتقاضا تا افزایش قیمت بلیت اتوبوس

اعلام آخرین وضعیت کرونا در کشور/ افزایش آمار جان باختگان کرونایی

ارائه خدمت نوروزی به بیش از 4 میلیون مسافر

هشدار هلال احمر به کوهنوردان/ از صعود به ارتفاعات و حضور در کنار رودخانه‌ها خودداری کنید

شرایط دریافت وام ازدواج در سال 1402

حمایت مدعی‌العموم از کاسبان خسارت دیده خیابان بهار / شهرداری موانع تردد خیابان بهار حدفاصل سمیه تا طالقانی را رفع کند

یک سالگی امکان مشاهده رایگان و نامحدود عمق مظنه

فعالان اقتصادی به آینده امیدوار شدند/ رشد سرمایه گذاری دربخش مولد

دولت از نیروهای خوش‌فکر و جوان در تیم اقتصادی استفاده کند

جزئیات مصوبات شورای عالی اشتغال/ اختصاص 100 هزار میلیارد تومان تسهیلات برای اشتغال در سال جاری

توسعه مالچ‌های غیرنفتی با کمک شرکت‌های دانش‌بنیان برای مقابله با بیابان‌زایی

کمک‌های امداد و نجات به مردم گرفتار در سیل/ ادامه امدادرسانی در جیرفت و رودبارجنوب

تولید دست مصنوعی در مرکز توانبخشی هلال احمر/تحویل300 آمبولانس تا اواخر اردیبهشت‌ماه

آماده‌باش 400 آتش‌نشان در 175 نقطه از تهران برای خدمت‌رسانی به شهروندان

© - www.fasleqtesad.ir . All Rights Reserved.