بزرگنمايي:
فصل اقتصاد - فایننشال تایمز نوشت که فروپاشی قراردادهای سرمایه گذاری، رویای رژیم صهیونیستی برای تبدیل شدن به خاستگاه شرکتهای نوپا را به شدت تضعیف کرد.
به گزارش فصل اقتصاد، معاملات مربوط به سرمایه گذاری خطرپذیر رژیم صهیونیستی از آغاز تجاوزات رژیم اشغالگر به نوار غزه به شدت کاهش یافته است و به موازات آن بر بخش فناوری در حال رشد این رژیم تأثیر منفی زیادی گذاشته و استارتاپهای در مراحل اولیه را تهدید کرده است.
کاهش در بخش سرمایهگذاری خطر پذیر در سرزمینهای اشغالی در ماه اکتبر شدیدتر از زمان تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به غزه در سال 2014 محسوب میشود.
فایننشال تایمز امروز سه شنبه در گزارشی در این خصوص آورده است که بخش سرمایه گذاری خطرپذیر رژیم صهیونیستی از زمان آغاز تجاوز نظامی این رژیم به نوار غزه کاهش شدیدی را ثبت کرد که ضربه ای به بخش فناوری وارد کرد که رژیم اشغالگر به آن به عنوان عامل اساسی در تحریک تولید ناخالص داخلی اتکا دارد.
بر اساس دادههای جمعآوریشده توسط شرکت تحقیقات بازار محلی "IVC"، حدود 325 میلیون دلار از مجموع تامین مالی پروژهها در رژیم صهیونیستی در اکتبر گذشته در قالب 120 معامله سرمایهگذاری شد که کاهش قابلتوجهی نسبتا به میزان یک میلیارد دلار در 232 معامله در ماه سپتامبر را نشان میدهد.
در حالی که بخشی از کاهش رشد سرمایهگذاری در این حوزه ممکن است ناشی از عوامل فصلی یا عوامل دیگر باشد، برخی از سرمایه گذاران خارجی از زمان عملیات طوفان الاقصی که توسط مقاومت فلسطین در هفتم اکتبر آغاز شد، کار بر روی معاملات را کند کردهاند.
در همین رابطه، شیمی پرز، شریک مدیر صندوق سرمایه گذاری خطرپذیر اسرائیلی "Pitango" میگوید: برخی استارتاپها در شرف تکمیل سرمایه گذاری معاملات خود بودند و به نظر میرسید همه چیز خوب است و سپس جنگ شروع شد و سرمایه گذاران گفتند که میخواهند صبر کنند و ببینند چه میشود.
بخش فناوری یک محرک مهم چرخ اقتصاد رژیم اشغالگر است، زیرا حدود 15٪ از کل مشاغل را از طریق صدها استارت آپ و شرکت چند ملیتی مانند اینتل و مایکروسافت تشکیل میدهد.
در این گزارش آمده است: علاوه بر این فضای نامطلوب، استارت آپهای رژیم صهیونیستی با چالشهای دیگری نیز روبرو هستند. جنگ غزه منجر به فراخوانی حدود 15 درصد از کارمندان فناوری پیشرفته اسرائیلی برای خدمت سربازی شده که برخی از آنها از مدیران ارشد چندین شرکت نوپا بودهاند.
پایان پیام/