گردش مالی سنگین بنیاد مسکن نیازمند نظارت عالیه است راه و شهرسازی

گردش مالی سنگین بنیاد مسکن نیازمند نظارت عالیه است

  بزرگنمايي:

فصل اقتصاد - رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با اشاره به گردش مالی سنگین این مجموعه گفت‌: این میزان گردش مالی در ساخت‌وساز مسکن نیازمند نظارت عالیه است.

به گزارش فصل اقتصاد ، غلامرضا صالحی در مراسم امضای تفاهمنامه همکاری با مرکز اطلاعات مالی کشور با هدف مبارزه با پولشویی و تأمین مالی تروریسم، اظهار کرد: با توجه به تنوع اجرای پروژه‌های عمرانی و همچنین گستردگی مأموریت بنیاد مسکن که در سطح شهرها و روستا دارد، تمامی فعالیت‌های این نهاد انقلابی در دو بخش اعتبارات استانی، ملّی و داخلی انجام می‌شود.
وی افزود: در حوزه طرح‌های روستایی دولت تمام وظایف عمرانی خود را به بنیاد مسکن محول کرده است و به‌تبع اعتبارات عمرانی روستاها به بنیاد مسکن واگذار می‌شود. از سوی دیگر بر اساس قانون تمامی وظایف دولت در حوزه بازسازی مناطق آسیب‌دیده از بلایای طبیعی به بنیاد مسکن واگذار شده است.
وی یادآور شد: در بخش مسکن شهری، بنیاد مسکن مأموریت‌هایی از جمله مسکن مهر، طرح اقدام ملی و نهضت ملی مسکن را که از طرف دولت به این نهاد انقلابی محول شده است، به‌عهده دارد، جدای از آن به‌عنوان متولی ساخت مسکن، پروژه‌هایی را در سطح کشور در حال اجرا دارد که مجموع این وظایف قانونی حجم قابل‌ملاحظه‌ای از گردش مالی را برای بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ایجاد کرده است.
رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی تأکید کرد: طبیعتاً چنین گردش سنگین مالی نیازمند یک نظارت عالیه از سوی دستگاه‌های مسئول است، به همین دلیل تفاهم‌نامه اخیر با هدف هم‌افزایی و بهبود عملکرد سیستم و کارایی بیشتر مالی میان بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و مرکز اطلاعات مالی کشور امضا شده است.
صالحی گفت: بر اساس این تفاهم‌نامه آموزش‌های لازم برای شفافیت‌های مالی از سوی مرکز اطلاعات مالی کشور به کارکنان بنیاد مسکن داده خواهد شد.
هادی خانی رئیس مرکز اطلاعات مالی مبارزه با پولشویی نیز گفت: تمام مفاسدی که در نقاط مختلف دنیا و از جمله کشورما شکل می‌گیرد، محصول درآمدهای نامشروع و اصطلاحاً پول‌های کثیفی است که در روابط مالی مبهم ایجاد می‌شود. این پول‌ها در نهایت مسیر پولشویی را طی می‌کند و وارد چرخه اقتصادی کشور می‌شود.
وی مبارزه با پولشویی را یکی از مؤثرترین و کارآمدترین شیوه‌های مبارزه با فساد در مجامع مختلف عنوان کرد و افزود: باید مانع از این شویم که یک فرد مفسد پول‌های ناشی از عمل مجرمانه خودش را در روابط اقتصادی استفاده کند و به‌تبع آن نتواند از این پول‌های کثیف استفاده کند.
وی تأکید کرد: نوع نگاه مبارزه با پولشویی برخورد با فعل است، باید به‌سمت آن برویم تا مانع شویم اشخاص فاسد بتوانند از پول‌های کثیف استفاده کنند و به‌مرور زمان انگیزه فساد از بین برود. قطعاً مجموعه بنیاد مسکن و گردش مالی بالایی که در مجموعه پروژه‌ها وجود دارد می‌تواند در رصد جریانات مالی در تقویت جریان مبارزه با پولشویی مؤثر باشد.
انتهای پیام/+


ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

سرپرست معاونت تعاون وزارت کار منصوب شد

وام 350 میلیونی مسکن روستایی در آستانه آغاز اعطا

صعود طلای جهانی تنها در یک هفته نزولی شد

اقتصاد ژاپن کوچک‌تر شد

ریالی از بانک مرکزی بابت تنخواه گردان خزانه نگرفتیم

جی پی مورگان: آمریکایی‌ها دیگر پس‌اندازی ندارند

2 طرح پتروشیمی به‌زودی در ماهشهر به بهره‌برداری می‌رسد

انصراف دهندگان از طرح‌های فروش خودرو می‌توانند دوباره ثبت‌نام کنند؟

قیمت بیت‌کوین به 500 هزار دلار می‌رسد؟

مسیر خودروسازی عوض می‌شود؟

سازمان‌های دولتی آمریکا صدها بار هک شدند

امنیت فناوری‌های کلیدی تایوان تشدید شد

اوپک‌پلاس قیمت نفت را بالاتر می‌برد؟

ایران چگونه در مبارزه با مواد مخدر به افغانستان کمک می‌کند؟

وزن‌کشی انرژی در بودجه 1403

مبایعه‌نامه تعیین تکلیف شد

هواشناسی ایران 1402/09/18؛ بارش باران و برف در برخی استان‌ها/ سامانه بارشی جدید سه‌شنبه وارد کشور می‌شود

افزایش زیان خالص تراورس در سال 1401

سیریک دروازه طلایی توسعه سواحل مکران

بنیاد مسکن: 34 درصد مسکن شهری و روستایی تحویل متقاضیان شد

وام 350 میلیونی مسکن روستایی در مرحله صدور تضمین‌نامه/ دوره بازپرداخت وام 20 سال است

امکان ورود 160 میلیون مترمکعب آب به خلیج گرگان فراهم شد

تهران همچنان در شرایط آلوده

تهران بارانی می شود

واکنش زاکانی به عدم ثبت رقم 17000 میلیاردی در سامانه شفافیت

© - www.fasleqtesad.ir . All Rights Reserved.